Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posaljite covjeku tekst Daytonskog sporazuma. Ne moze. Aj cao
Hrvatska ce tek da shvati da je banana. Bosanci razradjivaju ogromni lobi. Sad se i oni jugonostalgicari bude, Bosna se budi!
Drage komsije Hrvati mi smo drzava za sebe a vi ste ipak drzava clanica EU. Blokirate nas na sve strane a hocete svoju vojsku slati u nasu drzavu Bosnu i Hercegovinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što je ovaj navalio. Ama čovječe, fino je Tuđman potpisao u Dejtonu da nijedan hrvatski vojnik neće kročiti na tlo BiH. Tako isto važi i za Miloševića. Otkači više!
Kad udjemo u NATO onda cemo mi njima oni nama nema problema
Bošnjaci nisu više naivni kao ‘92. Ima se više oružja ili se može više nabaviti nego ‘92. Sarajevo i Bihać nisu više u okruženju. Zenica i Tuzla su spojene. Nema više enklava u Podrinju. Majčica Rusija je ipak zmaj od papira . U Bosni se ne brani Moskva , već Evropa od Moskve . Itd…
Zašto se ova dvojica dopisuju kad su im kancelarije blizu? Ne mogu se gledati, šta?
Zlocinacki udruzeni poduhvat …. Odbi od bosne
Lijepo se kaze ne idi tamo gdje nisi pozvan. Ali vi nazor sape pruzate na tudje..
I sta je tu problem?
Glupane prema pravilima koja vaze za postrojbe EUFORa , vojnici iz Hrvatske i Srbije ne mogu biti rasporedjeni u BiH jer su bili agresori i djelovali protiv suverene drzave u tom sukobu !!! Sta tu nije jasno , i sta to hoce Milsnovic ?!
Gospodo Dejtonom zabranjeno da vojska bilo koje od 3 drzave boravi na teritoriji bilo koje drzave. Osim ako ako se ne zakljuci anex sporazuma a to bogami ne ide.
Hrvati i Bosnjaci su braca najbliza. Jedan narod dvije vjere! Ne smijemo jedni na druge gledati kao na neprijatelje vec kao na svoje najblize. Cuvao Bog Bosnu i Hrvatsku zauvijek!
Što je ovo lijepo pročitati...
Jesu, nea šta. Budak je muslimane zvao hrvatsko cvijeće.
Dosta je vaša vojska ovdje zla napravila i imate i presudu od međunarodnog suda i zato odjebaus.
Kad uđemo u NATO slobodno dođite da vježbamo zajedno...do tada držite se rovarenja cekera i gepeka u potrazi za nekom poštetom bez svinjetine.
Mogu doć kad god hoće ali ko civili onako turistički.
DOBRO JE DA ČVILJAVI BIH UOPĆE DOŽIVLJAVA KAO DRŽAVU. JEDINO MU JE DRŽAVA KAD KAO SEKUNDANT RADI UZ ČERMAKA, DODIKA I ČOVIĆA NA ŠVERCU IMEGALNE RUSKE NAFTE PREKO PLOČA I B. BRODA ZA EU.
A što se gurate baš vi Treba neko jači, još vi trebate jesti
U Afriki traze jos Vojnika …
Milanović je nelegitiman. Legitimni Hrvati su glasali za Kolindu.
Hoce li doci ratni zlocinac Kordic ko general,dal ce opet biti logori u Hercegovini I hoce li Covic opet biti general I tjerac robova, uzp n’a vidimus,vracaju se n’a mjesto zlocina koji su po I ili u Bih