Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je bošnjani islmske vjerosipoviejsti? Opet nena zaboravila nasut vodu u flašu u ćenifi? Hrvati su u BiH konstitutivni narod. Smeta vam kad Hrvati iz RH brinu o Hrvatima u BiH, koja im je prva susjedna zemlja. A vi se razgulište od brige i dajete si zapravo da se brinete za Irance, Turke, Palenstince, Ujgure, koji su tisućama kilometara daleko od vas i koje ne razumije nijedu riječ, osim Turaka: ono komšija, bujrum, burek i sl.
Što se nas tiče ne morate više nikad ni dolaziti. Kod nas su dobrodošli samo dobronamjerni i civilizovani predsjednici.
Dobro je rekao prof dr Hebrang, dokazani Hrvatski patriot - parafrazirano dok su "naši dečki gnuli" ova dva marginalca(ostaci komunističkog mentaliteta posebno milanović) koji su sada na vlasti i sebi daju za pravo odlučivati ko je legitimni Hrvat, zbrisali su na sigurnu distancu od Hrvatske(Brisel i N Karabah). Inače se bez zvaničnih poziva vucaju po " teritoriju svoje tzv HB". Možda im fale boban i g-sin prlić!
A hos li doc ako izabreno zlatka miletica😀
Gospodo Hrvati, molim Vas da mi objasnite, kako određujete ko je Hrvat? Komšić to za vas, nije. Čovjek je katolik, znači to nije odrednica da je neko Hrvat. Jel na osnovu članske karte HDZ?
Nije katolik...a i da jest to nije odrednica da je Hrvat, ne pravi se naivan!
@fb_user opet nisi odgovorio. Šta je odrednica, kako određujete ko je za vas Hrvat?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja je razlika između Komšića i Trojke??? Komšić je izglasan po Dejtonskom Ustavu kojeg je potpisao Tuđman a trojka je nametnuta tako što se Dejtonski ustav suspendovao i preskočio bošnjački dom naroda. Željko Komšić je 100% legalni i legitimni predstavnik a trojanci 100% nelegalni, nelegitimni i lažni predstavnici.Sinoć na društvenim mrežama svi stali uz Željka, niko uz patološkog lažova i dezertera Konakovića.
Ti gnjido ustašhka nemaš potrebe ovdje nikad da dolaziš. Nepoželjan si...
Sigurno se vas bošnjake pita tko će doći.🙄 I na ono malo diplomatskih posjeta koje primate, nemate baš nikakav utjecaj. I budite sretni da vas netko uopće posjećuje u tom tamnom vilajetu.
Baš nekom u Sarajevu trebaju Putinove sline.
Zoki, potraži ti stručnu liječničku pomoć prije svega, pa onda sve ostalo......
nosi vas đavo.divljaci.
A i koji ćeš nam!
Nemoj ti ni poslije Komsića
Nemojte ni ti, ni on dolaziti .... dosta je vise mjesanja u unutrasnje stvari BiH .... ovo vazi i za drugu stranu .
Nemoj nikako bit ce mnogo bolje
ko vas j.bas nas b. Sta ce te vi d.bili u nasoj Bosni ,pustite naseg zlatnog ljiljana vec jednom..