Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa klosharu jedan, Hrvatima ne moze biti bolje u BiH, 90% njih je u državnim institucijama, ljudi dobro žive niko i ne dira, al samo vi provocirate i pričate laži…
lik55555555@ Koje mogao zamisliti da ce Obama biti predsjednik mocne USA!! Kao i milion malih primjera sirom svijeta sa koji i Hrvatska i BiH imaju kontakt i kontekst. Spusti se malo na zemlju i samom i razmisli o ovome i vasem polozaju. Treba jos duplo vise to naglasavati svima, mada je citava EU i svijet koji mi ipak pripadamao mada ne mentalo i to te je..e ali znas da nemozes, ne postoji to van ovih granica..
lik55555555@ Koje mogao zamisliti da ce Obama biti predsjednik mocne USA!! Kao i milion malih primjera sirom svijeta sa koji i Hrvatska i BiH imaju kontakt i kontekst. Spusti se malo na zemlju i samom i razmisli o ovome i vasem polozaju. Treba jos duplo vise to naglasavati svima, mada je citava EU i svijet znaju a kojem mi ipak pripadamao mada ne mentalo. To te je..e ali znas da nemozes nista, ne postoji to van ovih granica..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Koliko znam, Željko Komšić je hrvat - a vama očito smeta što to nije hrvat koji će igrati kako vi svirate
Dejton koji ne zelite ni za zarez da promjenite, kaze tri clana predsjednistva iz reda tri naroda, ne pise ko ce ih birati. Koga ce npr. zaokruziti hrvat ili bosnjak u RS, da li je i to nelegitimno. Nije ovo tako jednostavno, a stvari se zele svesti na zelje jednog covjeka.
Od hrvatstva jedino ima geler od Hvo_a dok je pljačko po Žepču
To je ta multietniĆka bih u deytonskom sve piše pa i rs i hrvati zna se i ko je ga potpisao znači nemoj Mo uzimati ono sto nam odgovara iz tog sporazuma
On ne konta ili se pravi da ne konta.Građani federacije izabraće na predtojećim izborima dva člana predsjedništva IZ REDA Hrvata i IZ REDA Bošnjaka a koji treba da predstavljaju SVE GRAĐANE BiH.
Ufati se u kolo sa Laktaškim i Krivoustim i Picoustim pa pjevajte borbene.
Sad bih i volio da bude rat da što prije izginu ovi silni fašisti i nacionalisti sa Klixa, pa da u miru živimo. Naravno, ja u njemu neću učestvovati a ni Željko, Bakir, Dodik, Čović..,Mi ćemo vam davati podršku sa sigurnog mjesta.
hrvati prvo nek sednu u zagrebu i dogovore se dali ti ljudi,hrvati,koji su vekovima deo hrv naciona,bez njihovog iseljavanja u hrv ona bi danas imala 2,5mil stanovnika,koji su 91g stali ut tudjmana koji im uvali k....c u dejtonu itd dali ti hrvati uopste zagrebu trebaju.ono sto ja znam da je RS trajna kategorija,jedna izborna jedinica i ustav i dejton me obavezuju da je branim i oruzano ako treba
Mi ni bakira ne mozemo smjeniti a kamol nekog izabrati.
Grci i Bugari su poslije propasti osmanskog carstva svoje Turke sve protjerali u Tursku,i kod njih mirno. Samo u kraljevini ostali jer se pisalo Srbi muslimanske vjeroispovjesti i tu uvijek problemi,Bosna,Srbija,Makedonija,Crna Gora,ovo je tačno empirijski dokaz.
Hrvati UZP.ovani hoće da ožive fašističko-zločinačku paradržavu hzhb, čiji je postupak osnivanja i djelovanja međunarodni sud u Hagu osudio i presudio kao Udruženi Zločinački Poduhvat.........dokle god hrvati nastojali da ostvare tu fašističko-zločinačku ideju, mi Bošnjaci ćemo im birati predstavnike.........i točka, odnosno tačka
2001. godine Bošnjaci povratnici u Bišćanima kod Prijedora u bunaru našli su tijela ĉlanova porodice Matanović. Informacija je proslijeđena istražiteljima Federalne komisije za traženje nestalih koji su izašli na teren i izvršili ekshumaciju triju tijela. Na žrtvama su bile službene policijske lisice, a pronađena su i zrna metaka kojima su žrtve ubijene.
Tomislav Matanović, svećenik rimokatoličke župe u Prijedoru, nestao je zajedno sa svojim roditeljima.Svećenik Matanović uhapšen je u svojoj porodičnoj kući od policijskih snaga Republike Srpske 24. 8. 1995. godine. Juce se cirilicar popisao na ove ljude.
Nema veze sutra će zoki ublažiti ovu izjavu izjavom da rs treba uništiti
I izabrati ćemo!Da nam možda nećeš ti kazati ko će biti u predsjedništvu BiH iz hrvatskog naroda!? Je li ghovno gnojavo?
Legitimno je novi izraz za fasisticko...
upravu si Zoki, samo treba odugovlačit i ako Bog da Željko ide u predsjedništvo opet, ali tu neće biti kraj, uzet ćemo vam ovaj put i dom naroda
Samo GRAĐANSKA država Bosna i Hercegovina. Ovaj narkos bi trebao da odstupi sa funkcije i pod HITNO ode na liječenje. Sve što kaže to je nesuvislo, glupost dostiže idiotizmon, a ustašluk nacifašizam Ohrndala nevaspitana budala.
Pa zar nisu izbori sloboda gradjana da mogu da glasaju za koga god hoce