Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
karakter mu je kao i obraz
Pazite, svi predsjednici i zvaničnici balkansih država i država istočne Evrope ce učestvovati u Druomi Prespanskom forumu, u dijalogu koji nosi naziv "Oblikovanje budućnosti zapadnog Balkana u suvremenoj europskoj sigurnosnoj arhitekturi" Naših medjeda (Dodika, Bakira i Covica) nema na ovom spisku. Tako i treba. Njih trojica bi cijeli svijet zavadili!
Geostrrateski Finska i Svedska su daleko bitnije od Hrvatske i Turske kao clanice NATOa...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nabijem i tebe i turke Samo BiH, #otporna na vas sve
Neka prvo pusti naseg neduzno zatvorenog brata Marka Franciskovica. Netreba nam, ni EU, ni Nato. Nama treba Marko.
Niko nije razmisljao o ovom..Da udjemo u EU eto progleda nam se kroz prste, sve sto se proizvodi kod nas ODE U IZVOZ. A sto se tice plata TESKO NAM jer zavisimo od ovakvih politicara kakvi jesu. Netreba nas primati u EU 'nespremnim' jer ce to proizvesti vise problema nego dobra. Prvo nek se uredi ekologija, poprave stanja radnika, socijalne stvari i ponajvise svijest da je drzava BiH nesto sto treba napredovanje a ne iskoristavanje od sveg i svakog.
Ovaj je covjek ocigledno izgubio kompas.
Ljigavac
Lažni dušobrižnici NE treba nam kandidatski status niti članstvo u EU i NATO samo nas više ostavite na miru !!!
Pakšu meraklije... https://t.me/pravonaslobodu/33371
Eto tebe ce poslusat slino jedan a sve radis protiv Bih.Znate da morate prvo imovinu vratit prije ulaska u EU
Ovaj i nije los kada uzme tablete.
Niti je Ukrajina za EU, a ni BiH.
Niti su Hrvatska Bugarska Rumunija ali su ipak EU.
Jao, nemoj nam ti pomagati matere ti. Dovoljno su spustili standarde kad su primili ovakvu Hrvatsku
Nemoj nas ti braniti živ bio......smrdi na daleko. Fataj se svojih kamenjara pa ih sapunjaj, parfemisi. .etc Takvi nam ne trebaju ni na slici ..
Ako nas nece EU, hoce Rusija.Baja upravo pregovara s Putkom oko tog pitanja.
Zoka ti si meni bog svega mi.
Kakav licemjer hhhrrkk pljuc
Ovaj lik najvjerovatnije mrzi Nijemce i Njemačku zato što neće da uspostave treći entitet u BiH, a priča kako Njemačka i Nijemci trebaju da spuste standarde za nas da uđemo u EU. Hrvatska politika prema BiH nema smisla.