Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ucite bosnje od Hrvata, a ne da se naguzitte na svaku vucicevu, previse ste mi mekani
Imamo mi Dinu Pavelica, samo sto se nije poceo i krstit...
Smije se nama jadnim podanicima koji smo proglasili dan žalosti za djecu Srbije na dan obilježavanja stradanja djece Sarajeva koja u Srbiji nisu ni spomenuta.
Covjek nije nista rekao a da nije istina. Istina je i dalje istina, pa i kad je izgovara osoba koja vam nije miljenik.
Bolesnik se smije bolesniku!!!
Drug pravi😂😂😂😂.
Sta kaze kod nas toga nema. A, sta je bilo prije godinu-dvije u Splitu sa momkom koji je pobio neke krimose, kojem ste skoro orden dodjelili.
I gdje vidis slicnost konju ?
Jesi odvratan acne scar
Pitam se, kojim pravom po svim mogućim osnovama omalovažavate, još i na račun izgleda podcjenjujete predskjednika susjedne države. Sramno je pisati takve komentare i to od osoba koje ne smiju proći ulicom kud Milanović prolazi. Suvise je inteligentan za vas i zato pišete komentare koji ne egzistiraju kod normalnog svijeta.
"Kninski balvan". Eto ti Vučko uzrok. A krivac ko je znaš i sam.
Koliko je ovaj arogantan, ko da Ameriku vodi a ne Hrvatsku
celo selo šmrče belo jooooj
Ovi političari su hijene. Naslađuju se nad tuđom mukom. Sve koriste za nekakve političke poene. A sve to ste im vi vašim glasanjem ili ne glasanjem omogućili. Bez obzira na naciju. Gdje je neki novinar da ga upita: a kako Hrvatska ili BiH ili Srbija pomažu komšiji u nevolji? Al nismo ni zaslužili bolje. Dno dna. Bitno da objavimo sliku sućuti na FB i zaradimo koji lajk. Jbga
Narkomancina
Tkogod zlo radi,zlo mu se i vraća.
ne treba se nikome smijati,nego pomoći ako možeš u nevolji
Ja ko vodi Nalkan upm ....Sve mafijaš do mafijaša
Ova hrvatska seljacinna je bas na nekim opasnim drogama, kao da su se skolovali u kafani donji milanovac.