Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema napretka tamo gdje SPC vodi politiku.
U konc logoru je tokom avgusta i septembra 1942. od roditelja [...] oduzeto 3.971 dete, pa je 3. avgusta 1942. do 8. januara 1943. u Sisku bilo zatvoreno 6.693 dečaka i devojčica, Srba s Kozare, Banije, Korduna... [...]svakodnevno je u logoru umiralo od 30 do 40 dece. Deca su plakala i dozivala majke, koje su bile na samo nekoliko koraka udaljene od njih, ali ih ustaški zločinci nisu puštali da ih nahrane i umire.
https://rtv.rs/sk/region/komemoracija-za-decu-zrtve-ustaskog-logora-u-sisku_346049.html
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tražili ste sad gledajte!?
Nikad ne zaboravi https://rtv.rs/sk/region/komemoracija-za-decu-zrtve-ustaskog-logora-u-sisku_346049.html
Vučkovi pijuni , rade za gore sutra za sve CG gradjane
To samo govori o licemjerju EU, ni o čemu drugom.
kaze Milatovic...drzavni interesi Crne Gore...rezolucija o Jasenovcu drzavni interes?...pa koliko je crnogoraca stadalo u tom logoru
Oni nad kojima je pocinjen genocid ( Jasenovac ) htjedose istrijebiti onaj narod koji nikako nije kriv za taj genocid, a boje se onih koji su im ga pocinili. Isto Izrael i Palestina
Nema vama napretka sa remetilackim faktorom.
Genocid je bio u Jasenovcu, ali kakve veze imaju Bošnjaci i genocid počinjen nad Bošnjacima u Srebhrenici, Višegradu, Prijedoru, Sanskom Mostu, Kotor Varoši, Bratuncu, Vlasenici s tim?
Neću reći da nema ali ogroman procent Hrvata neće negirati Jasenovac niti zločine NDH. Da se ne pravimo naivni svi znamo da je Bgd naručio ovu rezoluciju i to kao odgovor Rezoluciji o Srebrenici. To nije problem nas u Hrvatskoj, to je problem Crne Gore neka rješavaju svoje nutarnje probleme, mi smo svoje riješili.Pale traktori na prvu.
Da li će u Rezoluciji o Jasenovcu biti spomenuti dražini četnici koji su slali ljude zajedno sa ujama i Njemcima u Jasenovac
Serpska posla. Umanjivanje važnosti genocida u Srebrenici, međutim 11.07 od ove godine se obilježava u cijelom svijetu, jer je čin genocida dokazan pred međunarodnim sudovima. Cilj genocida u Srebrenici bio je istrebljenje bošnjaka, a za taj čin su osuđeni servi!
https://rtv.rs/sk/region/komemoracija-za-decu-zrtve-ustaskog-logora-u-sisku_346049.html
Umjetna kakva je razlika izmedju nategnuti i navuci, prvu rjec si blokirao.
Aca vas je pravo navuko, daleko ste vi od EU, sto on ne donese rezoluciju u Skupstini RS.
Ubrzo ide rezolucija o kosovskom boju da se nastima da su pobjedili
e pa to ni Koperfild nije mogo nastimat
Vucko ide i krug kosovo, zbosna i crna gora.
Samo vi slušajte Vucka i daleko će te dogurati. Odnosno nigdje.