Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO nece pusit Marlboro
Kad bude guravo na frontu, pa zafali cigara, sjetice se oni Don Mila i njegove logistike, kamiona, aviona, brodova, steka Maribora i banana sa bijelim prahom.
Je li ovaj AI radi za moravski kartel?
Zar stvarno netko ozbiljno misli da bi ovaj zatitnik mafijaa mogao dobiti nekakvo mjesto u NATO paktu.
AI vrsi sumadijsku propagandu!
u nato paklu
Malo ga provintali i noga.
mora imati besprijekornu proslost sto nije slucaj sa Milom mada je on bolji politicar od npr onog hrvatskog plenkija. milo nije ljigav i ima svoje stavove
Sve na stranu, najvei vercer i diler da bude tako pozicioniran, vjerovatno nagrada za godine truda i rada. I neko uzme priati kako je zapad divan i poten, ovo je sve truba...
Je li ovo izvor iz Brisela zapravo Aleksandr Vucic?
Kontras ,kontas
Ovaj Dukanovic nema gdje se ne trpa. Navikao na neku vlast i siguricu
Bice Milo zamjenik higijenicara i to u prugastom odijelu u ustanovi sa resetkastim prozorima...
Najmudrija glava spava-Nijesmo mi od juce
Ovaj NATO isto pao nekoj stvari za usi!
Milo mora nesto do Spuza, ima neke krompire da okopa.
ko je u to povjerovao taj je budala,
Zamjenik generalnog sekretara NATO-a Odavno nisam cuo bolju salu. Balkanski Don Corleone je na celu skaljarskog klana. Uskoro ga ceka odijelo sa prugama.
Milo britva bi bio idealan za ovu funkciju