Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect!!
CIVILIZOVANI LJUDI PRIZNAJU PATNJU I STRADANJA NEBITNO U KOJEM NARODU, NEMOGU DIVLJACI IZ REP. ŠUMSKE TAKO ONI SAMO ZNAJU JEZIK SILE I ARALAUKATI...
Sve je to lijepo, ali... Šta Hrvati i Hrvatska imaju sa Srebrenicom? Osim možda da su pojedini Hrvati kao pripadnici srpske vojske učestvovali u strijeljanju zarobljenika, npr. Dražen Erdemović. Sve dok se Dan sjećanja na genocid u Srebrenici ne organizuje u Narodnoj skupštini Republike Srpske, nema sreće. U Hrvatskom saboru može da se organizuje Dan sjećanja na genocid u NDH ili Dan sjećanja na ubijene u Oluji.
U Hrvatskom saboru mogao bi da se obilježi i Dan sjećanja na maskar u Ahmićima ili na sve nevine koji su prošli kroz hrvatske logore Dretelj, Heliodrom itd. Da je sreće, svako bi se suočio sa svojim zločinima, prihvatio ih i ne bi negirao. Smo onda bi mogli koračati u neku bolju i sigurniju budućnost.
Da li ste se upitali sta bi danas bilo da je u proslim vremenima postojala i trunka empatije za srpske zrtve i stradanja za vreme 2 sv. Rata?
Koga pitas i kakve to veze ima....vi srbi koji ste pretrpjeli ratne zlocine iz tog razloga niste smjeli dopustiti da 50 godina poslije budete na potpuno pogresnoj strani historije...
Zato Dodik i neće u EU . Civilizacija je za njega "nemoguća misija" !!!
Kultivisala i socijalizirala ga malo Evropa, malo pare! I Mile bi bio kao pamuk da mu se uskrate pare. Dajte ljudi, pa ako su svi protiv zločina, šta su radili 91-95, a i dan danas?
Svaka čast.☝️☝️☝️👏👏👏