Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan od dokaza da je Hrvatska izvrsila agresiju na RBIH.
ONU REPUBLIKU BIH CIJA SE ZASTAVA VIORILA PRED UNom
Arkanovci i Šešeljovci su branili Srbskk narod u Hrvatskoj!? Jesu li? Koji su ovo likovi???
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pitanje za ministra sta bi reko za Arkana koji bi reko da se u Kninu borio za Srbiju?
Šta je ovo sa brisanjem komentara? Izbrisan mi je komentar u kojem sam napisao da u Federalnom agromediteranskom zavodu sa sjedištem u Mostaru, dakle zvaničnoj instituciji FBiH, ima 43 zaposlenih, od kojih je 42 Hrvata i 1 Bošnjak. Halo!!!
Neka je vječna slava Blažu Kraljeviću, istinskom borcu bosanskome! Hrabri vitez bosanski, koji se borio za rodnu grudu VJEČNA MU SLAVA!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Još jedan koji je pomagao B i H !!!
Pocetkom ratapotpisan je jedan zvanicni dogovor o vojnoj pomoci po kome se vojska iz HR, kao i A BiH medjusobno pomazu, tako da ulazak jedne vojske na teritorij druge se nikada nije mogao tretirati agresijom. Bilo stetno, ili ne, tako je. Zato se i zvao sukob dvije strane, a ne agresija. Ne ponovilo se.
omaklo mu se da to kaze
Ma nije HV ratovala u BiH, gdje bi to oni.
A to sto snjoke naricu da se tuzi netko je samo narikanje. Kako mislis tuziti kad Mostar i BanjaL ne spominju takvo sto?!
Da nije bilo HR I HRVATA U BIH ISTA BI PALA SAPATOM ZA 10 dana.
Ti zaboravio da su građani BiH ratovali i sa Hrvatima i sa Srbima u jednom momentu? Da smo od njih zavisili danas nas ne bi ni bilo! To što se oluja prelila u BiH ne znači da su nas oni branili. Djeco crtani je u pola osam, pregledajte pa piš at pa spavat.
Vjerovatno i direktni ucesnik zlocina poznatog kao rusenje starog mosta u Mostaru! Prijaviti ga vlastima RH i BiH, pa neka istraze ovo...
i kazu sto uzp
Jos jedan od milijardu dokaza,ko je sve bio agresor na Republiku BiH!!
Agresija na Hrvatsku se desavala s prostora takozvane bosne i Hercegovine
Branio Hrvatsku u BiH?Treba ovo shvatiti ljudi
Ej bošnje šta bi s onim vašim planom "izbijanja na Jadran" 93', zauzeti Neum, Ploče ma daj i Makarsku usput
Otkud ti to...BiH nije nikada atakovala na Hrvatski teritorij niti je imala želju ili namjeru. Možda si to čuo od nekoga sličnog kao što si i ti
Samo ih treba pustiti da sve sami kažu i priznaju. Branio interese Hrvatske države, reče ministar. Eto osnova za pokretanje nove tužbe BiH protiv Hrvatske. Bio je on i iznad Gornjeg Vakufa, kao i još drugih Osječana, ali su se vratili kućama. Sa nogama, znate gdje.
Šta radi Tužilaštvo, organi reda i mira?
Ratni zločinac
Pa sto pobjeze 93ce iz Mostara ?
Zašto bi bježao? Evo i danas, nakon 30 godina je tu, sa svojima.Svoj na svome.