Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po toj logici ni Srbi iz Srbije nemaju sta da traže ni ja jugu ni na sjeveru Kosova.
Čuj Tituse imali smo deset puta citirano pismo onog Radojičića i svaki put je bilo 1/1 falcificirano. On piše "ja rodjen u Peći, na Kosovu i Metohiji iz Kosovke Motrovice..." a ovi stave kaže "ja rodjen u republici Srbiji". Ponovila falcifikat 10 puta onda postane istina?
Sta onda radi srpska policija po Sandzaku,tamo treba Sandzaklije da budu policajci,Milose ti si komad budaletine i valjas gluposti
Samo vi trazite djavla pa kad vas opet bombarduju bit ce kuku lele.
I opet ce izaci proglasiti pobedu nad NATO 🤣😂🤣 srpska posla
Dodji ti da u Kosovo da im kazes, glavonjo!
Zašto tu izjavu ne kažete sa granica Kosova? na primer severna Mitrovica , ha?
PT takođe nema šta da rad ( sem da ginu) na Sjeveru R. Kosovo. Trepča nikada više neće biti u rukama Beograda. Prema tome pišite propalo. Srbija je tuzena i presudjena za genocid i terorizm nad Bosanima- Bošnjacima. Ima ih još. Sada ih ima i na Kosovu.
Po aporazumu iz Brisela je to tako!
klix ne odobrava like protiv srpskih terorista ,zato ga brišem sa svog mobitela..
Milose Budalo, sjedi 1 (jedan).
Pa koja i čija bi to policija trebala bit na Kosovu ako ne kosovska...???? Koliko znam ni tebi po Bgd ne patroliraju policajci iz Tirane niti iz Skoplja, recimo...!!!
Mozda i patroliraju samo Beograđanima nije Aca još rekao.
Ali im patrolira Kineska Policia samo im fali i ruska policia
Sigurno ce tebe pitati ! Probaj opet poslati teroriste poslati u kosovo, vratice se kao i ovi zadnji bez glave
Opet se ukljuci li Servi sa dislajkovima. Pozdrav za sve mame gore spomenutih!
E cuj ga bogati Policija priz eta Drzave nema sta traziti na svojoj teritoriji a da nema slucajno Policija Srbije sta da trazi na sjeveru Kosova.Sta onda trazi Policija u Sandzaku i Vojvodini
Keru posalji ti vojsku! Ha, ha, ha. Dokaz da ste obicna prcija. Mi pogotovo da nisam pristrasan. Ali vi samo na Marakani mozete protestovati. Hajde zdravo!
Ne pitas se ti nista.... nema rs na silu vise nikad i nigdje
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA JES LUD HAHAHAHAA
Prije bi rekao da policija i vojska Srbije nema sto da trazi na cijeom Kosovu.
Eto zašto ih treba zašrašit jer podržavaju i finansiraju terorizam