Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Vladu Hrvatske njeno je mišljenje bitno kao i lanjski snijeg. Radije neka poradi na dijeti radi osobnog zdravlja.
@MerovingianSDA hahahahaha. Kad shvatite da ste zemalja trećeg svijeta i da bas se ništa ne pita bit će vam lakše
@CroMatrix cut'bre ujkane, nemoj da te majoriziram ovdje na licu mjesta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Draga Bisera, prvo moraš adekvatno zbrinuti radioaktivni cezij u centru Sarajeva da bi imala obraza tražiti od nekog da na svojoj teritoriji izmjesti najmodernije odlagalište nuklearnog otpada. Usput, recite Biseri i komentatorima klixa da je 80 km uzvodno od Trgovske gore prava, pravcata nuklearka čije reaktore hladi Sava tako da je najbolje odmah tražiti zatvaranje elektrane Krško :-)
Evo, letimo.
Imaju Goli Otok neka ga tamo odlažu,odyebite od Bosne!
U željezari Zenica spaljuje se svakakav otpad, možda i nuklearni. Narod se guši od dima i umire od raka a Bisera nije rekla ni riječi.
A šta ćemo mi sa našim cezijima i ostalim radioaktivnim otpadom po Bosni? Mislio sam da je Turkovićka pametnija, da neće dati da je onaj kloc Emir Dizdarević i kompanija navuku na ovo.
logično je da se otpad lageruje ondje gdje je i nastao, a ne da uništava na drugom mjestu prirodu.
Ako RH nešto radi i pravi po svjetskim i EU standardima zar stvarno mislite da se nešto pita zemlja trećeg svijeta ???
Nebitna i ona i cijelo to brabonjanje. Bacite joj malo kukuruza
Svaka cast,, nije po portalima svaki dan niti objavljuje svaki glupost. Drzavnicki se odmosi, rijec ima tezinu i sve sto kaze u pravu je
Petodnevno zasjedanje Glavne konferencije Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA), okupilo je u ponedjeljak u Beču izaslanstva iz 151 države..
To je hrvatski a ne BiH problem. Hrvatsks će skladištiti di može odgovoriti na standarde o atom. odpadu. Hoće li biti tamo, sigurno ni BiH ni iko drugi može utjecati.
Samo su cekali da ona nesto predlozi 😝
pretpostavljam da je govorila : čas,talas,hiljade,preduzeće,tačno,uopšte,saobraćaj🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kakve veze ima RS sa bosnjackim dielim federacije? Nikakve
@Mafija Sanjaj samo mogao bi imati noćne more
Svoje smeće u svoje dvorište!