Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moj e-imami i e-reisul-uleme, ko da je njoj drago što ona mora pobacit. Vi to tako predstavljate. Dijete bi umrlo a možda bi i ona svakako, pa bi bilo baš od vas što trenutno se*ete: ''Tugaa, mlada majka i dijetee''
A što je najgore sve neke prodike drže a jedva čekaju Ramazan da prodje kako bi nageli flašu
Bas... ne krivim katolike za ovo, no isto koliko je ekstremizam talibbanizam i njihova okrutnost zavladala na bliskom istoku, i katolibbani u Hrvatskoj brane zeni da odrijesi muke i sebi i djetetu koje bi svakako umrlo. Cak citam, svecenici zagovaraju da se ukine tehnologija koja otkriva anomalije djece, kao eto humanije je. Bolest, gdje god da se politika i vjera mijesaju u zdravstvo, znas da nece biti dobrk
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slo je barem 30 godina ispred ostalih država ex yu.
Po meni, njen suprug bi isto trebao stajati uz nju, mislim da bi to bilo postenije u medijskim istupanjima obim povodom jsr Mirela nije samohrana majka, i sigurno bi bilo bolje da se i njen suprug pojavi uz nju.
Do ovoga je doslo radi toga sto vjerski sluzbenici( svestenici i efendije) bave poslom, koji prelazi njihova ovlastenja. Drzite se religije i ne bavite se poslom i pitanjima u drustvu o kojima nemate pojma. Samo trudna zena ima pravo da donese odluku o prekidu trudnoce.
Hrvatska joj je bolnica dopustila pobačaj ali ona je to odbila i ide u Sloveniju
Dosadni ste vise.
Moze bit da ne znaju.
Citam komentare po hr portalima i shvatim da su ipak gori od nas po pitanju vjere. Bas su ultra"vjernici".
Ova Hrvatska samo propada kad su u pitanju Evropske vrijednosti.
Pa nisu doktori iz Hr. muslimani o cemu pricate vi. Imami su jedno a doktori drugo.
Koje su ti to vrijednosti?
Svako dobro gospođi i njenoj obitelji. Možda doktori u Hrvatskoj ne žele da počine "ubistvo".
Imam osjecaj da imaju neku njihovu Seku