Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fašizam je samo bio u stanju mirovanja sad se ponovo aktivirao
Zasto branite komentar na izraz koji ste vi naveli. Da, taj izraz u naslovu sa u....je kulturna i mentalna odrednica susjeda.
Nikada nije bilo bratstva i jedinstva sve ovo su krivi naši roditelji koji uče ovu djecu i pripremaju, a sukoba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umjesto da se diče Krležom, Ujevićem, Brozom, Teslom i mnogim drugim slavnim sunaradnicima, oni se diče Francetićem i Thompsonom. Za žaljenje su oni ali i Hrvatska jer ovakvi su samo vrh ledenog brijega kako kažu i rezultati izbora
Svi su oni bili u...
Tesla je bio Srbin.
Namicatelji europskih vrijednosti...
Pa i vi ste bili staseU
Postali su radikalniji od svojih učitelja. Karma je čudo haha
Sta je sa festivalom u Guci, Srbija??????
UZP
\o
Da su kojim slučajem ovo neki muslimani koji velicaju neku desnu poziciju bili bi najgori, ovako, samo U.
Odlicna festa !!!!! Zivila Hrvatska
Realno ovakva desavanja treba poslati institucijama EU, neka se malo pozabave svojim vrijednostima. Sramota koji barbararizam.
Ovi nije toliko strasno a kad reis Kavazovic kaze da Bosnjaci moraju biti budni svakog trena to odjekne Europom kao islamski ekstremizam...Bosnjaci trebaju da jacaju svoj korpus da se ujedine jer ce doci vrijeme kad ce isti ovi fashisti i sa istoka i sa zapada opet barbarizam donijeti u Bosnu!
Jesi sluso Barbarizam jaka pjesma ha ha
Bosni treba jedno isto ovako jako desno nastrojeno bosansko-bošnajčko krilo, koje će bez stida zagovarati to što želi, bez da se izvinjava i moli za oprost i suživot. Mi se ovdje nad svime nešto zgražavamo i sve ko nešto gladimo da je fino i da je samo u redu, da se ko ne naljuti a nas gazi ko stigne. Ovo je realnost Hrvatske i ne treba biti šokiran. Treba se prilagoditi!
Oni odavno nisu normalni.
sve se ovo u kuci nauci
Bolesno
Ovo i jest prava slika hrvatske, jezivo koliko je bolesno