Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mama ti se sukobila daBogda.
Pusti matoru budalu bas me interesuje koja bi budala kod nas u BiH ginula za Dodika Bakira i Covica
Za rat je potrebna jedna visoko pozicionirana budala...balkan je uvijek bio bure baruta ali ne radi bosanaca...
Kad vec prenosite izjave doticnog gospodina, zasto ne prenesete i to da je rekao da je guranje Hrvatabsa Muslimanima u federaciju bila greska i da su trebala biti tri entiteta? Odvratni ste sa selektivnim prijenosom vijesti. Izludjujete i onako vec odavno izludjene stanovnike Smogistana.
Proizveli oruzja, ne znaju kome da ga ga prodaju pa treba zapaliti nesto da se proda sve to....
U našoj federaciji Hrvati i prisilno muslimanizirani hrvati i srbi ne mogu uspješno živjeti zajedno! Ajmo se mirno razići
jedino resenje za dugorocni mir i stabilnost je srpski svet. Nisu Zaev i onaj sipurak Rama budale..vide oni kuda sve ovo vodi.Ekonomija, investicije, infrastruktura..to je buducnost a to moze da se ostvari samo u srpskom svetu
I ja se bojim da bi u USA mogao opet izbiti rat između sjevera i juga ... O....te od nas više i konstantnom prizivanju rata i sukoba na ovim prostorima ...pustite nas na miru.
Nažalost, on je u pravu. Ali, opet nažalost, nije detektira najveće zlo ovih prostora.
narodu nije do rata ..a politicari ako zele..na livadu i nek se popucaju...
Ma nista od ovoga. I Hrvatska i Srbija i entitet RS lobiraju na sve strane za svoje interese. Ovo je samo jedna od placenih prica, bez da ima ikakva utjecaja.
Ja se nesukobljavao nisakim. Ja pravac EU...
Unosis nemir
Tacno toliko su Njemacka i Francuska ispred nas
Izolujte Srbiju i njeno vodstvo jedno vrijeme od ostatka svijeta, da na miru razmisle šta rade i koliki su remetilački faktor na ovim prostorima i problem će biti riješen.
Sve se ovo desava zbog tebe, jer ti tada nisi dozvolio da Armija BiH udje u Banja Luku i da ocistimo drzavu od ovih danasnjih neprijatelja.
Malo ogranicite divljake (srpske politicare) sto izazivaju nerede u Bosni, Crnoj Gori, Kosovu a evo sad cackaju i oko Hrvatske i "mirna Bosna"
Sukoba će biti ako globalistički zlikovci žele da ih bude, i samo iz tog razloga! Jer bh građani ne žele sukobe, a vi nas nonstop zavađate! Kanite se više nas i naših života!
Tako se vlada jos od starog Rima
Mali broj ne zeli. Svi ostali potajno zele da srbi nestanu. Oni to vrlo dobro znaju i zato laju, ne smiju nista.
Sta vi ocekujete da ljudi koji su bili učesnici u cinjenju genocida i uzp a sami sebe kazne pa oni ce to ponovit kad god im se ukaze prilika a eu im to velikodušno dozvoljava covjek koji je tražio 100 ubijenih muslimana se slobodno seta po svijetu cak ima i podrsku brisela