Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema smisla više komentarisati na Klixu jer je sve markirano kao mržnja govora.
Šta imaš i komentirati , klix je din dušman običnom čovjeku.
Cijeli sistem vise ne funkcionise da pomogne covjeku, nema vrijednosti ljudskog zivota
To je kapitalizam.
kapitalizam vise ne funkcionise, treba novi sistem
Zalosno.
Ja maloprije napiso kako svima zelim puno para a umjetna inteligencija mi kaze da je to govor mrznje
I jeste za njih,oni zele puno para za 10% ljudi
Pa nece dizelom
Kod novog Bingo centra na Otoci u Sarajevu, cesta izmedju dva kruzna toka je postala trkaliste narkomana. Sinoc je bijeli golf jurio pokusavajuci postici 200 na sat kroz semafon na pjesackom prelazu, i to iz vise pokusaja. Na pjesackom je bilo pjesaka koji prestravljeni nisu smjeli niti pokusati preci cestu na zeleno svjetlo za pjesake.
Ljudima dovoljno ovih postenih politicara! Kako je ono Zovko rekla! Ponosna sam što nakon Tuđmana imamo nekog tako nekorumpiranog! Ljudima je dosta lazi!
HR se ekonomski raspada, politicari su zadovoljni stanjem vlastitog imovinskog kartona, a gradjani su prepusteni sami sebi da se snalaze. Danasnja HR sluzi kao svrha jedino pojedincima, za obicnog covika ona dodje kao zelenas, samo ceka priliku da ti izvadi i posljednje solde iz dzepa
Nek je u Njemačkoj, Americi i Australiji drugačije.
Vlasti cine sve da mi sebe zapalimo a kvale seee odmah iskoristavaju kao oni se brinuuu Lol
Bolestan covjek , žao mi ga.
sta ocekivati od danasnji skupocjenih LAZOVA da nije dogorilo do noktiju ndbi to sigurno uradio
Da je bilo sta zeni okrivili bi muskarce i okarakterisali ovo kao femicid ali posto je muskarac ov sam uradio onda nikom nista. Niko se ne posvecuje mentalnom stanju muskaraca
Znas li koliko zena bude ubijeno godišnje od strane muskaraca?
Kaze isfru strirani zenom.zac.
Ljudi zive na granici siromastva dok politicari ubiru pare svaki mjesec