Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ne sjećam se da se o promijenjenoj strategiji prema zapadnom Balkanu raspravljalo ovdje u Narodnoj skupštini bilo kada u mom mandatu," rekao je.
Pijani Sejdo opet sramoti ovu razvalinu od drzave. Samo zbog interesa njegovih gazda obitelji Izetbegovic, ex Zivkovic. Da bi spasio Sebiju, koja ubija narod u KCUS-u neispravnim respiratorima, da ne zavrsi u prdekani.
Otfikrat će vas svi dragi Bošnjani, uvlačite druge zemlje u političke obračune a niste sposobni ni za mjesne zajednice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Džaba ti je pozivati našeg ambasadora. Bisera ga je savjetovala da se pravi mrtav.
Ne postoji Bosanski ambasador samo ambasador BiH.
A sad adio...
Što nam nešto ne ide sa ovom diplomatijom!
Klix, idi vise u 100 pm. Eto nadam se da vam ovaj komentar nije predug i da cete ga moci objaviti ako vam je predug komentar koji sam htio objaviti.
Svi lqzu, samo Komsic i Dzafer ne lazu?
Nemojte kupovati slovensko. I puno će biti bolji. Slovenija je svakako pred bankrotom. Jer su ne kvalitetniji u odnosu na ostalu ponudu
Neka pozove bosanskog ambasadora, mozda ce mu ambasador reci odakle mu je otac.
a ne zna mu ni mater koji bosanceros ga je sklepo🤣
Koliko bosanaca slovenija hrani slovenija je druga mati bosancima posebno nama krajišnicima
eh to si upravu za vas USK pda 🤣bolan ostavili ste pustos kroz vas kraj,svi pohrlili u slo.
Ja imam rodbinu u slo i bosanaca se toliko naselilo da su ugrozili domicijelno stanovnistvo slovenci su zabrinuti ako se bosna rasoadne skroz eto ih u sloveniju
Svakome od vas želim standard i status Slovenije u EU
Srbija priznala Kosovo mora platiti reputaciju u milijardama evra
Srbija priznala Kosovo i plaća reputaciju u milijardama evra
Mirno spavajte rata neće biti
Kad smo.debili treba nas j.
Postoje dijelovi teritorije pod trenutnom kontrolom Slovenije a koji su upitni i koji se trebaju staviti pod razmatranje. Na jedne polaže pravo Italija, na druge Hrvatska. Idemo pokrenuti to pitanje.