Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ILEGALNI migranti i trebaju dobiti samo ono sto zasluzuje svaki ilegalac. Nisu izvotno ugrozeni ni u jednoj od 10-15 zemalja koje su presli od maticne, a cesto ni u maticnoj, i hoce na silu u Njemacku. Uci jezik, nadji posao, pa idi kao i svaki Bosanac.
mene podsjeca odnos BiH prema Hrvatskoj kao odnos nekog razmazenog i blago autisticnog djeteta prema samostalnom i jacem djetetu, ono podjebava ga zato sto misli da moze sve dok mu ovaj stariji ne pukne samar.
Hebo majku, reklo bi se ta Hrvatska uspješna zemlja i ide joj samo tako, a sve goli jad i bjeda
Kaže nam netko tko je najgori jad i bijeda u Europi.
Znači Bugarska i Rumunija nisu zaslužile Šengen jer su dozvolile pristup migrantima (čitaj nisu ih tukli i vraćali preko livada kao Hrvati).
ma ovo je sranje netreba dole ni ici i gotovo
A eto kakva vam je EU,nagrađuje agresora u ratu na BiH,presuđen UZP,da bi bio nagrađen nečim,moraš bit loš
nagrađuju nas jer dobro mlatimo smrdljive arape. Inače, sve bi ih podavio u mediteranu, sve do jednog
Jbga kroz Bugarsu migranti idu lakse nego kroz bosnu
https://youtu.be/xXQORBotRRA Citaj, misli, uci Bosanac/Bosnjanine koje god vjere i filozofije da si, misli!
Neće stranci da čekaju na granici 10 sati kad pođu na Jadran u svoje hotele. To je jedini razlog.
Dobili su sengen jer su krscani , nikakav drugi parameter nije bitan, u to budite sigurni ... Isto kao sto turska nikad nece uci u EU kao ni BiH dok god bude vecinski muslimanska. Kršcanska unija - kršcanska pravila ...
Nikako mi nije jasno da još ima neko da mu nešto nije jasno - Evropa neće Bošnjake muslimane u EU. Ispazne demagogije o demokratiji, vladvini prava bla bla, svaki dan nam dokazuju. Gledajte djela, a ne u riječi. Mi se u punom kapacitetu moramo povezati s Turskom.
Zbog gledanja u tursku i nece BiH kao drzava u EU. Al.pojedinci itekako idu. I za tvoju info jedno predradje Pariza ima vise muslimana nego tri Bosne. Nece nas jer NIJEDAN uslov nismo ispunili cak ni za ovaj kandidataki status koju su nam poklonili, a kamoli za pristupanje.
Dobili su jer pokazuju silu nad komšijama na granici.
žmiri na dva oka.....boji se Rusije
Isto kao sto smo mi dobili status kandidata u EU, invazija Rusije na Ukrainu je natjerala EU da donosi brze nepromisljene poteze, koji ce je kad tad kostati…