Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sportski kanal reklamira Teroriste dno dna !
Ljudi, strasno je ovo u sto se Srbija pretvorila. Pa jos malo sve ce se tamo povampirit. Gori su od Sjeverne Koreje jbt
Srbija je sluzbeno postala sponzor terorizma u regiji. Pecinski narod
Ako Kurti na sledeci izborima izgubi , treba ga postaviti za predsednika Bosne . On zna kako sa chetonjama treba postupati.
Hahahaha.. a kada sam ja na nekom postu ranije napisao da ce sebi za 10 godina da ih zovu herojima sa kosova, mucenicima i vojvodama, pucali mi minuse. Doduse pogrijesio sam, potcijenio sam ih, nije 10 godina nego 10 dana. Srbi, priznajte sebi da ste stoka, da ste rak rana covjecanstva i narod koji zivi na lazima. Priznajte sebi da ste sve suprotni od "nebeskog narofa". Vi ste civilizacijska greska.
I tako je Marija Bursač bacala deke po tenkovima a Boško Buha, dječarac, pobio čitav puk SS-ovaca... Tako mitovi nastaju a nađe se i budala koji u to povjeruju...!!!
SLAVIT ĆE IH KO HEROJE I AKO SU ISPALI NAJVECE PICHOKE
Rusi navukli Srbe da otvore još jedan front samo što su to Albanci brzo smirili. Vuk Drašković večeras za FTV reče da je moguće da će pokušati slično u Bosni, ali to bio pad Daytona jer bi morao NATO intervenisati i onda slijedi drugi mirovni sporazum u kome bi bosanski Srbi izgubili mnogo jer im ni jedan neće dati ovoliko koliko je Dayton. Možda Schmidt i Amerika hoće da ih navuku na taj tanak led jer zašto toliko tolerišu Dodikovo mahnitanje.
Cirkus narod, nema šta
Nisam Srbin i nemam veze sa Srbima.. dapace, smatram ovaj pokusaj terorizmom. Samo me zanima kad bi nama oteli recimo RS (u nekom ludom scenariju neki NATO ili neki Rusi ili neki Kinezi) im pomognu i tamo naprave NATO bazu. Pa kad nasi probosanski gerilci upadnu na taj teritorij.. bi li ih i mi slavili kao heroje ili pricali da su teroristi? Ljudi, Srbi jesu ludi, ali vi nikako da ih shvatite. Otet im je dio drzave i ne mogu se miriti s tim.
Jbg, kada nekome ukineš autonomiju, pozarvaraš legitimne predstavnike te autonomije, zabraniš jezik u obrazovanju, sudstvu…. onda dobiješ Republiku Kosovo.
slazem se, nit sam srbin nit ih volim ali u pravu si 100% ! ali ne mozes porediti RS i Kosovo. RS je nastao na genocidu i nestat ce kad tad !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poginuli jeftino za ništa!
Tipično srpski - Teroristi i ratni zločinci su za njih heroji. To im se jednom mora obiti o glavu. Samo da to opet ne bude preko leđa Bosne i Bosanaca.
Hvala Bogu dragom šta ne pratim arenu sport
Samo tako čvrsto Albanci!
Zato kod nas sve moze i sve prolazi....jebe nas ko kako stigne i nemamo ni zrno dostojanstva ...bolje nismo ni zasluzili
Izgleda da su Arena i BH Telecom ipak gori od Sport Kluba i Telemacha
Arene su u vlasnistvu MTS-a nista cudno, rezimska tv. Sport Klub pripada United Mediji a samim tim i telemach.
A gdje smo mi ? Mi ko zadnji jadovi, zadnji licemjeri i ljudski odpad tolerisemo ovakve fasisticke spotove na sportskom kanali. Nama to nesmeta