Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polozaj bh katolika je takav da sa 8% populacije uzimaju 50% ucesca u Federaciji i 35% na drzavnom nivou. Debelo je vrijeme da se nenormalna zastupljenost u vlasti bh katolika mora podobro preispitati.
Zaštićeni su kao medjedi. Ne treba njima plenkovic.
Trojka ceka novu listu naredbi od svog sefa Covica
Ovi Hercegovci pricaju o svom bogatstvu i da su ugrozeni. Pa svi znamo kako su dosli do tog bogatstva, ali u normalnim drzavama ljudi placaju sve obaveze, sa zadovoljstvom i ponosom, jer znaju da ta sredstva idu za dobrobit svih gradjana i da se time pomazu slabije kategorije.
Bitno je zadržati ministarstvo pravde da se osuđenici iz zatvira mogu seliti u Hrvatsku, a i da se omoguci npr Galiću da lahne. Kad se sve sumira, hrvati povazdan kukaju kako nisu ravnopravni ali neke stvari ih demantiraju. A to je znacaj politickih pozicija na kojima se nalaze.
To je sumiranje rezultata. 7%, ima vlasti kao 33% . To nema ni u Africi
Trwbali bi se oni boriti za dobrobit cijele nacije a ne samo jedne etnije.
Položaj Hrvata u Bosni i Hercegovini je bolji nego igdje u svijetu, bolji nego i u samoj Hrvatskoj jer su toliko privilegovani u odnosu na druge etničke grupe i učestvuju u vlasti na paritetnoj osnovi u FBiH tako da su u vrhu odlučivanja u svim sektorima ali i to im je malo pa žele da zajedno sa Srbima da podjarme većinski bošnjački narod a to će se i desiti uspije li im da hdz dobije tu stolicu u predsjedništvu, jer su oboji jednostavno opsjednuti da imaju kontrolu nad BiH.
Polozaj im je bolji nego kod 70%Hrvata u Hrvatskoj. Upala im kasika u med sa ovim nepismenim BH politicarima.
Položaj hrvata u BiH je užasan! Logori na svakom koraku od Heliodroma do Dretelja a čović se zabarikadirao u okolnim vilama sa visokim zidovima!
Opet Hr kroji politiku domaćih izdajnika. Pa ljudi, jedino je Travnik normalan, jer se živi miješano. Svaki drugi grad je podijeljen, od Mostara do Gornjeg Vakufa, a tu HDZ ne daju da B. stanuje niti radi na nekim mjestima. SDA to ne zanima, nego se koriste ucjenama i podmićivanjem građana da bi glasali za njih. Uostalom, to radi i HDZ, pa im narod ostaje dužan. Ili odlazi na zapad.
UZP ekipa
Ravnopravnost? U bolnici na Bijelom Brijegu, jedan lijek koji se uzima 30 dana, 2 puta dnevno, gradjani iz Citluka ili Ljubuskom, dobiju 60 doza lijeka i ne leze u bolnici, a vodi se da je u bolnici, jer taj lijek mozes samo primati u bolnici ili u apotek i platiti ca. 500 KM. Eto, kako su neravnoprani, ali oni na lijevoj strani.
Lijepo je vidjeti da isticu zastavu Bosne i Hercegovine, cak i na sastancima..., ne samo na institucijama, kad ce te to vidjet kod ovih na vlasti u rs-u???
Polozaj je takav da se vise pita npr jedan nego vamo drugih deset... To je izuzetno dobar polozaj i to nigdje na svijetu nema... Bubreg u loju