Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurti, samo tako. Ne dozvoljavaj da se napravi ista greška kao kod nas sa stvaranjem paralelnih institucija i ostalog. Istorija je na kosovskoj strani.
@Domingo Kosovo je nezavisna drzav a Rs entitet... Naravno da Kurti ne treba dozvoliti istu gresku kao BiH i ne popustiti pod pritiscima zapada.
litijum je cudo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amerikanci ce ostati bez uticaja u Evropi, sve ce krenuti od naseg regiona. Cilj SAD je etnicka podjela regije, iscrtavanje novih granica i to Kosovo zna, zato poduzimaju korake kako bi to sprijecili. Ta ideja je dosla iz Berlina, a kako oni nemaju kapaciteta za stabilizaciju Njemacke, kako ce onda imati za etnicku podjelu regije?
Btw. price o sankcijama Miloradu su cisto zamajavanje javnosti, covik je tezak milijardu, sankcijama mu dizu rejting
"Konaković i Forto su bili u potpunosti informisani od strane Nikšića prije sastanka, poslije sastanka, sa svim temama na Summitu SDP-HDZ u Konjicu. Druga je stvar, to što Forto nije javio Draganu Miokoviću i ostalima koje smatra političkom buranijom, tako da očekujem istu reakciju Miokovića kao nekada Igora Stojanovića kada je rekao da nikada neće dati potpis za formiranje nametnute Vlade FBiH. Pa se na mig Nikšića i Čovića "
Stvarno sta hoce vise amerikanci prvo nama u BIH govore da se moramo Sami dogovoriti i cinti odluke sta je dobro za nasu zemlju a vamo kod Kosovara Koji cine odluke sta je dobro za njihovu zemlju kazu pogorsavate partnerstvo s nama i podrivate reputaciju Kosova,ja licno mislim da oni stite srbiju.
Srbija je..... SRCE KOSOVA
samo naprijed. ako poslusate kao sto smo mi dobit ce te rs
Bravo Kurti majstore, nemaš oraha u džepu i ne mogu da te ucjenjuju pa im muka zbog toga.
ko fol ih ruze, a kazu im sta da rade.. neka nama amera
Zasto se u Srbiji ne formiraju paralelne institucije Opcina sa Madjarskom, Hrvatskom, Bosnjackom, Romskom, Albanskom vecinom? Samo se po drugim drzavama formiraju problematicne separatisticke regije sa -srpskom vecinom- I o tome se stalno kao pregovara dogovara jos malo ce u SAD Austriji Njemackoj zahtjevati opcine sa -srpskom vecinom- koje ludilo
kurti zeli slobodu sa svoju zemlju i narod a ne da ga drze u saci i u agoniji decenijama pa da vuku konce kako njima odgovara i da trguju sa njegovom domovinom
Sa SADom ili bez SADa oni svoje tjeraju, to je taj mentalitet i protiv toga se ne moze.
Može i to se na kraju završi loše ako nisi najjači i najveći...
Gledao sam geopoliticku emisiju pricaju da ameri i eu popustaju srbiji jer imaju ogromno nalaziste litijuma koje vucic zeli da preda njima za protuuslugu naustreb kosova i bh
ameri zbog litijuma granatirali Kosovo lol
Bravo, dosta više ''paralelnih opština''. NE MOŽE. Vrijeme je za kraj dejtona, pravda mora bit zadovoljena.
Srbi prave državu u državi i Kurti to treba samo da gleda i pita Američku ambasadu . Ruši to Kurti Kosovo je jedinstvena država bez entiteta i regija .
Čovjek u svojoj državi štiti zakone svoje države kakve konsultacije treba s vama voditi... Kurti brat ne da pc Kosova i to je svima jasno
Zapadnhaci bode istu sramnu politiku prema Kosovu kao i prema Bosnhacima u Bosni. U isto vrijeme naoruzavaju, pa cak i kupuju oruzje Srbiji sa kojim ce napasti Kosovo, Bosnu i Crnu Goru!
Kurti treba nastaviti sa uredjivanjem Kosova. Treba se boriti za interese Kosova, a ne Amerike. Zadnjih 30g se vidjelo kako prolazis kad si previse kooperativen i kad previse racunas dobronamjeru drugih. Nemas nista od toga.