Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Romi su u Bosni vecina za Hrvate,zna li on nek se ne zajebava.
Ovog covjeka kad vidim,uvijek mi naumpadne jedan stari dedo koji bi na neke tako lose ljude prokomentarisa: "Ovo samo rodjena mati more volit',a i ona se podjahkad zapita".😂
Mislim da bi taj dedo i za ove nase isto rekao😂
Predsjednik HR - šampion idiotluka. Ovome ni Fadil nemože primaknuti.
Milanovic je pametan i ako usporedis njega sa ovim nasim, zapravo je obrazovan, ali zna nekad stvarno poluditi. Ove uvrede prema bosanskim drugovima ne podrzavam, a ni ti prema romima.
Nebi se tu radilo o uredi otpad klime je skup 100 puta vise nego plasticne case
Ustski Cigan za njega su Romi gospoda
Ustaška krv je u njegovim venama,a Artuković je njegov idol
Ustaška krv
A šovinističko kopile ostaje šovinističko kopile!
Opet losa roba ovog kretena treba u zatvor
Evo pet puta citam i ne kontam kako ih je uvrijedio ?
VELIKIM SE BOGOM KUNEMO DA ROBOTI BITI NEĆEMO.
Ista politika 300 godina.Car ili kralj Karlo prije banjalucke bitke dao je sljedeci proglas"Jednu trecinu muslimana pobiti,jednu trecinu pokrstiti i jednu trecinu raseliti".Nista novo.
pa ljudi jeste li vi slijepi kod ociju,jel vidite da sad vladaju potomci vojnika lll rajha,pokusavaju da stvore novi rajh,prvo je pocelo sa unistavanje muslimana,sad pocinju rome dok ponovo ne dodju do jevreja i svaki put iskoriste ndh srbe kao 1941 nedica koji je od beograda napravio prvi grad bez jevreja u evropi,tako sad rade od milosevica do ovog ndh dodika kojem je peljeski most srpski nacionalni interes,nego ustaj narode i tjeraj ovo preko blajburga
Kako ovakav lik postane predsjednik, nevjerojatno stvarno,ovaj je za bolnice i to hitno
Dvorska budala zabavlja kiflu i okolinu.
Ko ce ovom fasisti stati jednom na njusku..