Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jeste tražili gujicii čepa tako će jednom završiti i SNSD teroristička organizacija sa svojim provociranjem i postavljanjem snajperista po entitetskoj liniji.
kurti je kao i dodik niko ih ne sisa ni 2 % sankcionisu ih a narod trpi
nema sa Kosovarima zezancije...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mile je rekao ako se zapucao na Kosovu da će GTRs i njegova teroristička organizacija SNSD odma krenuti na Kosovo . Ima li kakvih vijesti o tim kolonama dobrovoljaca koje predvodi Igor i Gorica.
Likvidirati sve do jednog. I ako se predaju ispitati i strijeljati.
Mene Albanci svaki put iznova oduseve.Toliko mala drzava,a nedaju nikome na sebe,ni milimetra. Braco Bosnjaci ucite na vreme od njih,OTREZNITE se,ponajvise Bosnjacko rukovodstvo.
srpcad gora od muslica
Samo likvidacija terorista
Citam ove komentare, ali kako mi se cini dosta bezveze pisanja. Po meni oko su ti naoruzani u tom manastiru prvo dati ultimatum da izadzu i predaju se svi koji hoce a ondabsravnat sa zemljom i manastir i sve sto je u njemu. Dasta vise 30 godina ta okorjela bagra pravi probleme na balkanu. Ma Hrvatska je to uradila kako treba
Da sravnis sa zemljom manastir star 1000 godina? Izgleda da ti se u suštini verovanje i ne razlikuje od ISIS-a koji su uništili tolike spomenike i kulturna dobra na teritoriji Iraka i Sirije.
Njima će biti naređeno da se predaju ako se ne predaju u suprotnom najdalje do sutra biće likvidirani.Međutim postoji mogućnost da ih srbija tokom noći ne pokuša spasiti helikopterima.
spc je teroristicka organizacija
Islamska zajednica je teroristicka organizacija.
Sad ce Srbi objaviti da kosovska policija napada srpske svetinje na Kosovu.
Hrvatska...Plitvice krvavi uskrs...Bosna čitava istočna Bosna ...na ovaj način započinje vliki belaj...puno mrtvih,ranjenih,nestalih...srbi šejtanovi drugovi opet počinju...
Jel krenuo Dodik sa svojom kobajagi teroristickom organizacijom na kosovo? Ko da je obecao da ce to uradit.. a ja cekaj .. on to radi vazda..
Ovo mi miriše na rat.
Sad ce Kurti da ih vodi u Zutu kucu
Zanimljivo da ni jedna srpska tv kuća nista ne saopstava ,kakav je mrak u toj zemlji
gadjajte to zoljom
Podrška Državi Kosovo da se riješi srpskih terorista.