Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šešeljeva Vevika Svbija u gvanicama Ogulin - Kavlovac - Kavlobag - Vivovitica je spektakularno propala, ova verzija 2.0 pod nazivom "Srpski svet" Šešeljevog držača kišobrana propašće još spektakularnije.
Mirno spavajte..ali na jedno oko
Ovi opet spremaju rat...
Usvajanjem Svesrpske deklaracije je potvrđeno da je vlast uz svoj narod i da radi u interesu naroda.
Oplakah... :) :) :) Najsmešniji primer botovanja u zadnjih 10-15 godina.
Ne znam šta se čudite kad je Alija u Dejtonu formalno prihvatio ''specijalne paralelne veze''
po tome FBiH bi trebala imati američki plin RS ruski al je problem de ce bugarska ako oni zavrnu bumo se smrzaval
Cime se oni bave...
Dejton potkopavaju samo i isključivo bošnjački političari Federacije BiH stalno pokušavajući da ospore prava Republike Srpske! Svaki pokušaj saradnje i uspostavljanja dobrosusedskih odnosa sa Srbijom sabotiraju i pljuju po Srbima kad god im se pruži prilika. Svesrpska deklaracija ima za cilj da zaštiti interese svih Srbi, gde god živeli, pritom neugrožavajući bilo koga. Kome smeta deklaracija, sebi neka pravi bolju, a svesrpsku nek ne uzima u usta!
ugrozavate vi sve oko sebe stoljecima
ocito ti nikad nisi ni procitao dms, nacionalizam je opasna moderna bolest
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bas nas briga