Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvalitetni komentari na Klixu su bili u izobilju prije 7-8 godina, kada su mnogi od tih ljudi očigledno napustili Bosnu i Hercegovinu, dok su oni koji su ostali često neškolovane budale sa samo "četiri razreda osnovne".
Haha komentari na klixu nikad nisu bili kvalitetni. Možda si ti postao/la malo pametniji/a pa sad vidiš da su svi komentari ovdje glupi. Ja dolazim od vremena sarajevo-x i dalje tražim pametan komentar..
Istaknuti dezerter na čelu HDZ i R. Hrvatske je poetska pravda jer objasnjava besmisao i lopovluk rata, gdje mi ginemo, a oni se bogate. Dezerter vodi stranku koja ne vadi domovinski rat iz usta. To još prolazi kod baba i deda, ali budućnost se grohotom smije na šuplje HDZ ratne priče... Hvala dezerteru Plenkoviću, njegovo postojanje je obesmislilo propagandu, bajke rata i mržnju koju siju
To je valjda po balkanskom receptu tako da oni koji su najmanje nosili pušku ili nisu bili ni rođeni najviše prićaju o tome i skupljaju politićke pojene.Slušam nedavno jednog našeg koji na groblju Kovaći negoduje što nas nema više na tom mjestu gdje je on došao službenom limuzinom kupljenom i održavanom narodnim parama i sigurno ne bez dnevnice a oćekuje da mu dođe penzioner i propusti da mu neko pokrade kontajner za smeće u kojem traži obrok.
U principu Plenković pokušava da zadrži SDSS tu se i lome koplja. Interesantan je zastupnik Bošnjaka u manjinama koji je uz SDSS. DP vraća Hrvatsku na pravi put svidjelo se to kome ili ne.
Senad, Zekan i Ramo su spremni.
Vjerovatno Dino Konaković slavi što je Bošnjak iz Zagreba, kroz glas manjina, spreman dati podršku HDZ-u, baš kao što i Dino plus Trojka dadoše sve HDZ-u ovdje. Princip isti, sve su ostalo nijanse.
Opet ih uze hdz sa hercegovcima za sendvic i 50 eura.
Pustite Plenkovica sta je sa Titom narko bosom i federalnim mupom koje naredio klixu i zaprijetio da se ne pise vise o tome..
Hrvatska je realno banana drzava sa najljepsim morem na svijetu.
Kriminalni i fašistoidni HDZ pravi koaliciju sa radikalnim desničarima iz Domovinskog pokreta.
Sta nas briga
To treba da nas BRIGA više ili bar isto kao i stanje u našem protektoratu gdje se sve još uvijek dešava uticajem upravo iz tih susjednih država a zarad ostvarenja ratnih ciljeva.Da u tim zemljama pobjede osobe poput Vesne Pusić,Stipe Mesić i njima slićni prijatelji BiH mi bi ugledali svjetlo dana.Ovako dok god su u susjednim državama na vlasti politike sljedbenici Miloševića i Tudžmana nema nama naprijed.
Uklonite lik ove nakaze sa naslovnih strana
ustase s ustasama klasika
Gdje žeton nestao treba ga gurnuti da se digne visoko, a ne da mu govore vako nako, miran je trenutno hehe.
Lako je njima kad nema šmidta
Uglavnom uzp je i dalje tu
Kli