Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fascinantna je ta ratna propaganda imidza zelinskog. Recimo od pocetka rata nosi tu ratnu odjecu al ne samo to nego se ne smije obrijat i uvijek mora izgledat kao da je sad dosao iz rova.
Znaš li ko su majstori propagande i obmane??? E onda znaš ko stoji iza njega i sve to kreira
Odes malo na informer, nigdje ni procitat ne mozes da je Zelenski bio na samitu, a nedaj boze da vidis sliku sa Vucicem! Od sobstvenog naroda sakrivaju!
Pa ti pusti ovako nesto u evropu...
Da budemo jasni ovo je najmanje sto Srbija moze uciniti za rusiju Rusija ih dva puta spasila do sada pred unom
Vucic je ozbiljno shvatio pisanje KLIXa i komentare pa je angazovo umjetnu da pise cim se on pojavi, ni Dodik nema ovakvih komentara.
Gledao sam press konferenciju i sve su prihvatili što je Vučić tražio!
Ove deklaracije su nebitne i neobvezujuce a ipak treba biti i fin sa najvecim kupcem srpske vojne opreme, dok ce i sa Rusijom nastaviti trgovinu
Sad mi necemo priznati Kosovo namjerno iz BiH neš ti nas zezati
Sad mi necemo priznati Kosovo namjerno iz BiH neš ti nas zezati
Dok naši mediji opet pokušavaju posramiti čovjeka koji i nema obraza, Vučko će u skorijoj budućnosti objaviti da Srbija gotovo ulazi u EU, a možda čak i NATO. E, onda će krenuti kukanje i šok kako to da mi toliko kaskamo za Vučićevom "prćijom". Sve nam se obija o glavu.
Eeeee ta prćija ima najbolji kreditni rejting, investicije, bolnice, škole, auto-puteve, željeznicu, gasovode. bila prćija iza nas 10godina a sad prćija ispred 20 godina!
Sad mi necemo priznati Kosovo namjerno iz BiH neš ti nas zezati
Sad mi necemo priznati Kosovo namjerno iz BiH neš ti nas zezati
Sad mi necemo priznati Kosovo namjerno iz BiH neš ti nas zezati
Sad mi necemo priznati Kosovo namjerno iz BiH neš ti nas zezati
E moj Vucko izdao si ti Putina, nije on glup.
E moj Mersade, daleko je sunce. Velis `Vucic sve tisi dok pred Zelenskim usvaja...`. Od pocetka rata Srbija vodi konzistentnu politiku i osudila je invaziju i u UN-u a Zelenko je jedan mali lider zemlje koju je svojom politikom unistio ali to je druga tema. Drugo, koliko je predsednik Vucko tih govori cinjenica da je tekst deklaracije radikalno izmenjen, nema sankcija Rusiji, nema vojne pomoci Ukrajini i nema potpisa la zne drzave na tekst deklaracije.
U suprotnom ne bi bilo ucesca Srbije i predsednika Vucka na ovoj besmislenoj konferenciji. Dalje, govori se o postovanju povelje UN-a o nepromenljivosti granica, nelegalnoj agresiji Rusije, krsenju medjunarodnog prava itd. A di ste bili 1999. godine, tad se niste javljali? Sto bi rekao Srecko Sojic u jednoj epizodi `Bele Ladje`....` sad ste se setili krsta i 3 prsta`. Zlo cinci su otvorili pandorinu kutiju..sad se iscudjavaju posledicama. Jedino mi je zao Ukrajine, nama prijateljske zemlje.