Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta se to dešava na Kosovu i u RS. Koje potpirivanje i demagogija.
Čim mu zaigra mečka u dvorištu on se šalta na Kosovo ravno i manji entitet
pisha cojk' po narodu, kao ovaj dodik, znaju oni da im niko nista ne moze, izbore kradu, tuzilastvo njihovo, javni servisi njihovi. #prividnademokratija
Tu najmanje ima studenata, to sve olosi koji nedeljama protestvuju zarad par pokitickih poena.
Ma ja sve same "usta..she" kako ih Vucic nazva. I nemate stida nimalo. A kako cete kad je covjek koji vam je sad vodja umjesto Milosevica najveci lazljivac na svijetu, bivsi huligan kojeg se niko od navijaca ne sjeca, covjek koji je prezivio 30 nepostojecih atentata za koje niko nikad nije uhapsen i covjek koji je prijetio da ce ubiti 100 za 1 iako je u ratu samo nosio kisobran.
Studenti sa 50 godina ili kako kažu doživotni.
Vučić će pobjeći u Prijedor da slavi Oluju. Dodik mu sprema svečani doček. Na šta srpstvo spade.
Šta me briga, odoh ja u Beograd ove godine, jeftinije od Tučepa , a zagarantovan provod. Beograđanke su kreativne, ima ovo da bude za pamćenje.
Najeftiniji smještaj u studentskim domovima u Beogradu je za studente na budžetu i iznosi cca 50 kM mjesečno , a hrana (doručak ,ručak , večera) po danu je za sve ista oko 4,5 kM . I onda NEMA SE , more .... !!!
U RS - u zive ko bubreg u loju predsjednik im u granap ide helikopterom , pravo blagostanje
Ovo je stvarno sramota, dok se Vučić bori za Srbiju i neumorno radi "studenti" brčkaju noge ispred Skupštine i izvode cirkus!
Bolje bi im bilo ds uče, ako su uopšte studenti, pre će biti da su nečiji plaćenici
Studenti su stvarno neozbiljni i njihovo ponasanje je za svaku osudu,jer ima mnogo vaznijih stvari za resavanje koje drzava mora da resi,a ovo ovde sto studenti rade je obicno glupiranje.
Sada nije ni vreme ni mesto za pravljenje cirkuskih predstava.
Sada nije ni vreme ni mesto za pravljenje cirkuskih predstava.
Sada nije ni vreme ni mesto za pravljenje cirkuskih predstava.
Nije mi jasno sta studenti pokusavaju da postignu ovim performansom.
Kad bi samo znali i sami šta rade i što su se okupili. To je samo psiha čopora , jedan povede ostali bez imalo smisla prate
Dokon um je đavolje igralište. Da su zapravo studenti imali bi šta da rade.
Besmisleno organizuju ovi studenti proteste ispred skupštine, bolje bi im bilo da spremaju ispite za septembarski rok!
Besmisleno organizuju ovi studenti proteste ispred skupštine, bolje bi im bilo da spremaju ispite za septembarski rok!