Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek sa kisobranom ..
Imaju oni sto su se okupljali oko cica Drazinog spomenika i oni esaloni sa 9.januara ...
Samo nek regrutuju, budala manje....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prestanite regrutovati Srbe, imate one bosanske pravoslavce sa lobotomijom, uvijek možete nih poslati u mašinu za mljevenje mesa
Šatro ☹️
Ali treba nam još topovskog mesa.
Bivša Jugoslavija _srboslavija je imala 1991.god. 23,5 miliona stanovnika a današnja srbija koja se osamostalila ima de facto manje od 5 miliona stanovnika.Bivši ambasador Njemaćke COBEL koga je srbija bila proglasila PERSONA NON GRATA rekao je da srbiju moraju svesti na 4.5 miliona stanonika jer je srbija remetelaćki faktor na Balkanu i u Evropi.
A je li bilo fer regrutovati Ruse za Agresiju Srbije na Bosnu? Tu Agresiju je KOSov Agent Alija Iz. preformuliso u Gradjanski rat tako sto je uporno forsiro pre(do)govore sa Radovanom Kar. (Zelenski nikada nije razgovaro sa Denisom Pusilinom Preds. Donbasa). Alija je na taj nacin je direktno uveo Embargo na oruzje svim stranama u sukobu. Problem za nas je bio sto Srbi i Hrvati taj Embargo nisu osjetili, trpila je samo Bosanska strana.
suplja
...ma samo se nastaviti naoruzavat, nek srbići depr kako su i naucili. Znamo mi najbolje kako se sa parazitima nositi
Kisni covjek 😂
hehe, mora da se vracaju u srbiju u vrecama.. ..jos vise ih regrutujte.
Neka ih Sto Pa slali ste ih i u Bosnu,Samo Tako to Su ruska braca,tamo Su sigurno otisli sa kisobranima.
Sve je to šminka, ovo je Erdogan za sirotinju
Ovaj bi malo ovako malo onako
Garant su sa kisobranima otisli na front
PRIVIĐAJU MU SE XHAKA I SAQIRI: Kod Vučićevog hotela u Davosu okačena zastava... (...) "velike Albanije".
Je li se BrnaBabaBabBA Ba oćitovala
obicni show, i to ne ne za ruse, nego za eu i ameriku.