Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Namjesti li se koji Tender?? Zažmirit će Isus
Ne znam kad će krmojedi shvatiti da Isus nije bog. U Bibliji niti na jednom mjestu se ne spominje da je on bog, ali eto, ispade da i bog ima oblik nas smrtnika.
sto li ovaj spominje isusa kad svetosavlje nikakve veze s njim nema
SILA BOGA NE MOLI, AL BOG SILU NE VOLI Necuvena sramota
Koji god pravoslavac je ikada procitao Bibliju moze sam zakljuciti koliko je nacionalizam u Isusovom ucenju pozeljan te kako bi on postupio sa svim danasnjim svestenicima koji se predstavljaju Isusovim predstavnicima i posrednicima izmedju vjernika i Isusa. Da skratim samo procitajte djelove o odnosu Isusa i jevrejskog svecenstva te sta je uradio u hramu cime je izazvao bijes svecenstva
Sta ti znas o Hristu hostapleru jadni?
Posle ustoličenja, skoči Srbima standard 100%. Nebeski narod.
Ovakvi i slicni samo zamke u zamci prave, u svakom slucaju samo odbijte od Islama.
koliko je samo ratova zapocelo pozivanjem na hrista a u sustini se sve svodi na ubijanje etn ciscenje genocid silovanje i otimanje tudjih resursa
Trijumf Isa a.s sina Merjeminog ili po kršćanskom učenju Isusa bi bio da povjerujete u jednog Boga i Isusa kao poslanika a ne nikakvog sina i duha. Kako se Isus molio Bogu, da li je bio obrezan, je li jeo svinjsko meso..? Naravno da nije.
Srbija = genocidna država, Serbi (nekad turske sluge) = genocidan narod.
Šire hrišćansku ljubav helikopterskim desantom i kordonima policije s dugim cijevima. Čudna neka ljubav.
Samo se pitam jesu li mediji svjesni da oni dizu popularnost likovima koji ne bi trebali popularni ni izmedju svoja 4 zida.
mrš u pm četničku
Trijumf hrista i dugih cijevi, trijumf helikoptera, policijskih kordona i pancirnih zaštita. Jašta.
Ovaj zestoko napreduje na ljestvici odvratnosti.
izazov srpskom narodu da na nalete mržnje i čistog zla odgovori istom mjerom"..... svo mi je jasno
Vidi vidi kako ovi Srbi muslimanske vjere zavolješe svoga Žiku ,a samo što olajava Srbe pravoslavne vjere. Nikad od vas neće biti državotvornom Naroda.
Ja odavno nisam vidio takvo ustolicenje. Tacno se vidi da je pop voljen u svom narodu. Zato je narod i nagradjen suzavcem koji je potpomogao suze radosnice zbog samog cina ustolicenja. Posebno me dirnuo dolazak Joanikija na cetinje, pa onakvu pratnju nema ni americki predsjednik..