Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tegeltija reče da će za ovo ispuštati bošnjaci u budućem ratu.A nije rekao da je Nane fate već pobijeno pola familije,i da su joj bili oteli cijelo imanje.On kao školovan čovjek ima morala da brani takvu crkvu.Tegeltija,trebate samo priznat da ste uradili ogromnu grešku i da se to nije smjelo desiti.a ne prijetiti već budućim ratom.
Onaj celo je to izjavio? Koji je to bandit i nacionalista plus kriminalac
Kakav tekst! Bravo majstore!
Da su Osmanlije bili toliko loši, srpskog uha ne bi bilo na Balkanu. Kraj priče!
Na uzurpiranoj privatnoj zemlji se ne dize Bozja kuca nego djavolja i ovu crkvu bi sam Isus srusio da je bio tu
ja vjerujem da je iduci korak tuzba za nanesenu stetu - i podrzavam istu 100%
Bravo Andrey,odavno nista bolje ne procitah
"Hrabrost je kada branim sebe od drugoga, a Cojstvo kada branim drugoga od sebe" - Marko Miljanov... Nikolaidis je svojom rijecju pokazao na djelu smisao ove izreke!!!
Jedan od rijetkih pravednih intelektualaca na Balkanu.
Ovako moze samo pravi Sarajlija.Ti to jesi moj jarane! Respect!
milov potrcko ahahha
Chetnici su u onom fazonu .; oprosti ce tebi Dzuro sto te tuko..
dugo, dugo nisam pročitao znanstveniji tekst..upučenost, načitanost, istraživački i osviještena novinarska gromada..bravo majstore!
Nema svrhe da servisira Milov anus, nova vlast ne zna ni da postoji iako je prizeljkivao da ga razapnu kao mučenika, evo sad će malo da kenja o muslimanima da proširi trzište za svoje jadno piskaranje. Tipični balkanski kvaziknjizevnik za dnevnopolotičko proseravanje u potrazi za uhljebljenjem.
@ FrenkiIV Odyebi mislilac, lagano u skokovima.
Da bi bio covjek prvo trebas biti insan. Ideali, religije, uvjerenja, sve je to nesto licno. Svi smo mi razliciti osim u jednom, SVI SMO LJUDI. Treba imati malo i razumijevanja, tolerancije, ljudskosti. Samo zamisli istu situaciju negdje drugo, kunem se da bi 99% Srba bilo za uklanjanje.
Ključne riječi: Jesam Tita Mi
Svaka cast, odlican tekst
Svaka cast druze. Sve onako kako jeste, svako ko vidi problem u rusenju ove crkve je bolesni nacionalista