Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bugari, Turci, Kosovari..idu na zapad, gotov godisnji odmor
i Srbijanci ,pogledaj malo bolje ..to je ulaz u Srbiju ,izlaze iz HR...znaci tek im pocinje godisnji ..od ovoga vikenda Bayern i Baden-Wrttemberg tek pocinju ferije a mahom i u Italiji i Austriji se ljudi tek spremaju na godisnji tako da ..
Guzva je u kontra smjeru.
To znaci da se narod krece, ulazimo iz jedne u drugu drzavu sto je dobro i za ekonomiju. Ali iznaci da se narod ne mrzi.
da je balkanac pametan uplatio bih ljetovanje u hurgadi kad mu krene godisnji na zapadu, pa sto napustati balkan kad prve prilike leti opet vamo
Bolje avionom putovat
Jel to opet traktori..
aj diote ima mnogo turaka koji idu na zapad