Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 80 godina će napraviti mit o 4 mučenika, svećenika iz ovog manastira, koje su albanski teroristi žive ispekli na ražnju.
Svi problemi na Zapadnom Balkanu potječu od Srbije .
Procitah negdje da su ovo fini i porodicni ljudi 😀😁
Tri musketara Kurti,Saciri i Dzaka-penicilin za Srbe:)
Bravo za Republiku Kosovo, za njene institucije i njenog Ministra. Zaista rade revnosno.
Picousti spremi se tomahawk već leti
L3vatčina
Kad klempo organizuje akciju bar 10 mrtvih bude..
treba njima NATO demokratiju uvest onako kao Afganistanu, ili da ih okruzimo ko Izrael Palestinu pa bombardovat svaki dan
Krme obicno
Jel pad`o snijeg taj dan?
Hrvati i Albanci penicilin za velikosrbe.
Zaboravio si Bugare, Mađare i Bošnjake.
Veliki patriota vulin poslao delegata u svoje ime.
shvatiti i zaustaviti sad da im na pamet ne bi pala BiH. SAD!
Otresli ga kosovari ko seljak slinu...
ovako su i preko noci u bosni uradili samo sto su bosanci bili glupi, karadzic koji nije imao za kifle preko noci ima tesko vojno naoruzanje iznad sarajeva, ali eto sad je raso dozivotno necija kucka u zatvoru
E čuj poveznica. To je lično učestvovanje Srbije u sukobu na Kosovu. Gdje je 1 Srbin tu treba biti njihova država 😀 Može, ali malo sutra kod Rame.