Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha klix ponovo ovaj skriptaš parizer ordinira i to ovo dopuštaš, kakav si ti klix portal kad ti neko švrlja po sajtu ili si dobio lovu ili su ti radnici sposobni ko kuuraccc
Kurti pojeo parizer-a
Obadvoje bitno da nas blokaju a smrdovi su njihova raja
27. Septembra slavimo dan Slobode Kosova 🇽🇰
Klixe deder gasi više ove cet ni ck e botove, ima ih ko kusih pasa ovdje
Ne spominju se sendviči od parizera da su pronađeni kod terorista??
wagner grupa na play stationu..hahah
Koje glupo pitanje! Garant im dala oruzje moja nena Timka!!
Šta je to mitraljez s nitroglicerinom?
Gledaj dislajkova na sve sto je protiv Srba... vi ste narod koji ce sam sebe uništiti, zlo nikada nije opstalo
Srbi su bolestan narod , njima je laz nacionalni interes , a prate je genocid pljackanje ubijanje i silovanje , vrijeme je da NATO ponovo bombarduje tu stoku
samo ih derite
Automatski bacac granata, mislim da u sebi nema nikakvog nitroglicerina, to je neko u ratu prozvao nitroglicerinkom.i ostalo tako. Te bacace također i Zastava proizvodi.
samo ih derite
Sklonište i arsenal teroristima manastir, pametnom dosta!!!! Pih
Cuj odakle, mitraljez s nitroglicerinom. Pa spontano ga nabavili. 🤣😂🤣 PS Evo im i dan zalosti organizovali. Jedini narod u Evropi koji slavi ratne zlocince i teroriste
vidi ceti sto minuse daju ebo vam vucko nerodeno DETE
Komentarišete o Srpskoj svetinji, duši Srbije gde je kolevka srbstva i cela teritorija je vlasništvo-crkveni posed SPC koji vekovima ukrašavan crkvama i manastirima a danas uništavan i sknavljen od srtrane šiptara koji preoravaju srpska groblja i ruše spomenike očekujete da ih zovemo na čaj i kafu?
Što ste prodali im zemlju, pa iz Prizrena, Peći, Mitrovice... otišli da živite u Novi Sad, Beograd... Vi bi i pare i jare. Albanci su zemlju pošteno kupili, naselili se postali većina i sada imaju pravo na svoju zemlju koja je postala suverena i koja je međunarodno priznata.
27. Septembra slavimo dan Slobode Kosova 🇽🇰
Kako se naziva osoba u cizmama, uniformi koji nosi fantomku ili zensku carapu, nema oznake, ima pancir pun okvirova za kalash, pistolj, puska, zolja, noz, bombe i takav upadne na teritoriju necije drzave koja ima svoje zakone i policijske snage? Kako se ovaj naziva? Isti takvi su ubili Suadu i Olgu na Vrbanji.