Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu da može i Zukorlić. Treba samo da položi razliku predmeta.
Ja sam za Zmaja iz Sipova
Avada kedavra
Hoce li kamenjarski Srbi da poguraju Grigorija za patrijarha. Sad ce kladionicari da podmazu Vucica.
Dritan bio idealan.
Dobrobosanski nece biti izabran jer ima ovo "dobrobosanski", ce se ko kladiti u bebureg.
Inace postovani je Premier u Humu SPC za regiju Srbija CG,Dela Kosova,BH, Dela Macedonje do Bugarske
Nadamo se da ce ovaj novoizabrani biti u najmanju ruku vijernik , a ne ko ovi njegovi predhodnici ,dzelati...Vijernik ne mrzi drugog i drugacijeg...
nijedan šarlatan ni vjerska organizacija ne bi opstala da nije tupavih ovaca
"Kelime i Sehadeta" "ESHEDU EN LA ILAHE ILLELLAH VE ESHEDU ENNE MUHAMMEDEN ABDUHU VE RESULUHU"
Uvijek sam se pito jel narod strah ovakvih licnosti ovakog izgleda i prostora gdje se okupljaju. Ja kao klinac sam gledao puno Hororr filmova U Reziji vrhunskih redatelja.. Eto!
KUL E`UZU BI RABBI-N-NAS MELIKI-N-NAS ILAHI-N-NAS MIN ŠERRI-L-VESVASI-L-HANNAS ELLEZI JUVESVISU FI SUDURI-N-NAS MINE-L-DZINNETI VE-N-NAS
Amin. ElhamdulliAllah
Samo da nebude Covida....i ljubljenja..
SPC se uvjek pita za sve. Samo Tito to nije dozvolio. Oni su idejni tvorci svega a najviše zla. Država ih sluša.
Anfilohije poče praviti proteste po CG, otrovaše ga kao pacova. Dođe Irinej da nastavi frku i njega otrovaše kao kera. Zašto vlahistanci ne pokažu analizu krvi na toksine i jednog i drugog sotonaša? Znaju vlasi da je NATO otrovao, kakva korona. Šuti i spakuj ga, evo dolazi novi? Možda je ovaj vlahistanac prljavi malo pametniji?