Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIA birala i izabrala... Ko zna čovjeka visi u američkoj ambasadi. Srbi ne mogu više ništa sami izsbrati.
Vuciceva pudlica.
Vučićev lik, bio chet..ik sad je tolerantni ekumenista nakon nekoliko posjeta SAD i što ti reče ambasadama.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Svaki put na ovakve vijesti vidis ove “milozvucne” bosnjacke komentare moras da se zapitas kakvu to oni gradjansku zele? To je agresivna histerija, vrijedjanje i prezir svega sto nije muslimansko i nepostovanje tudje vjere. Nije to ni problem- njihov izbor, ali isti ti palamude u gradjanskoj drzavi i jednakim pravima. I onda se cude sto Srbi i Hrvati nece sa njima u drzavu...
Odgovor Srba i Hrvata na ovakvo stanje je logicna politika podjele i sto veca distanca od Bosnjaka, opstrukcije i blokiranje drzave dok se konacno ne raspadne i dok se agresivnoj velikobosnjackoj i velikoislamistickoj zmiji ne otkine glava.
ja sam ti druze Musliman. porjeklom sam Srbin. moji su slavili Krsnu Slavu Svetog Nikolu. i kad naidjem na neko svesteno lice uvijek mu poljubim ruku. to mi se desava kad odem u Istocnu Hercegovinu. uvijek poljubim ruku i nisam jedini, znam puno Muslimana koji znaju svoje porjeklo to je vecinom kod nas koji imamo Srpska prezimena. znam doduse covjeka iz Nevesinja Halilović se preziva i otkrio je da su se njegovi prezivali Milivojević on isto ljubi ruke svestenstvu!
Jel' ovo slučajno? Mubarek noć Lejletu-r-regaib nastupa večerašnjim zalaskom. Prva mubarek noć mjeseca redžeba je Lejletu-r-regaib, nastupa uoči prvog petka u tom mjesecu, a muslimani je kao mubarek noć obilježavaju u ibadetu.
Dobro je ovaj ispraca traktore
Ludi nemojte se više zajebavati sa “ žrebom", za*ebavajte se još više
Hehehehe.. kako to SANU odradi .. poveza se sa HR akademijom a ovaj je kako pisu medijinu srbiji Acin igrac
Čuj izvukli ga “apostolskim žrebom”... Ovi iz spc to rade kao u UEFA-i. Izvlačenje bilo u Briselu, a nije bilo TV prenosa. Nešto mi tu sumnjivo!🤔
Al ce ovo one sto Porfrija nazvase Hrvatom razocarati: https://www.youtube.com/watch?v=XOTLAtHMaV8 Porfirije pjeva četničku pjesmu
PORFIRIJE CE DONIJETI MIR I STABILNOST U EVROPI, A KAZU DA IMA VELIKOG UTICAJA I NA AZIJU- BRAVO PORFIRIJE
Je li se ovi računa kao transfer između Srb i Hrv!
Je li katolik?
Hrvatica Ana Brnabić kao premijerka, Hrvat Ivica Dačić kao predsjednik parlamenta i sada Hrvat Porfirije Perić kao patrijarh. Baš lijepo. Još nam samo fali Hrvat predsjednik države u Srbiji. Baš lijepo....
Evo emisije na HRT1 gdje mu voditelj Romano Bolković dojučerašnji analitičar SOA-e (hrvatske obavještajne službe bliske CIA) inputira pitanje "Hoćete li postati patrijarh ?" Emisija je od 6 januara 2021.
https://youtu.be/Lh2aEQeOwPQ
Stvarno lijepo. Ništa nije slučajno. Sada Zagreb ima i SPC pod svojom rukom. Urediti ćemo ovaj prostor Zapadnog Balkana. Kao što smo u Crnoj Gori napravili dvije stranke samo da se glasovi "rasprše" i neki ljudi u Crnoj Gori odmore par godina, pošto će biti potrebni kasnije.
Pogledajte njegove pjevačke sposobnosti na https://www.youtube.com/watch?v=XOTLAtHMaV8
mitropolit klixovacki bulevarije