Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O'Brien je jedini pravi poznavalac prilika na zapadnom Balkanu i svjestan je da je ključno suzbiti srpski iredentizam za mir, stabilnost i prosperitet ove regije...
Bili su!!! Ovi više nisu partneri ni za šah, traže krv očigledno!!!
@ kranjska Jeste doduse. Pod turcima 500 godina bili hah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pseto odvratno sa žvaljama!!!
Reakcijama na rezoluciju Srbi sami sebe etiketiraju genocidnim. Međutim, niko u rezoluciji ne spominje agresiju Hrvatske sa UZP i njegovo negiranje! Zar to nije razlog da upalimo alarame i vidimo odakle vjetar puše. Zapad je Hrvatskoj dao sve - EU, NATO, Eurozonu, Šengen, a nama ništa sem rezolucija i presuda koje i sam zapad ne sprovodi, uključujući i Hrvatsku! Onaj ko je postavio Trojance, taj gura i rezoluciju. Žele nas osigurati da muslimani i pravoslavci se ne ujedine u Evropi!
Naravno da su bili partneri. kao i tokom genocida. Jedni razoružali enklavu, drugi pobili sve u enklavi.
Nasi politicari nisu nesto, ali opet je dobro kad skontas ko predstavlja Srbiju. Opet se izblamirali i ispadose najveci krvoloci na svjetskoj sceni.
Srbi ce nakon drugog maja skontati da je Vucko sve ucinio da cijeli svijet pravi budalom. Na kraju je samo svoj narod napravio budalom i Srbiju jos vise osramotio i exponirao kao zemlju sa zlocinackim rezimom. Glupane zvaljavi! 🫨😠😩🤣
Vučiću, obrij ga O'Brienu.
Znači ovako, ubiješ što više možeš, protjeraš što nisi stigo ubiti i ono što je preživjelo ne smije pisnuti o tome da nebi poremetilo odnose u regionu? Pa ko koga ovde pravi glup?
Dudlaj ga Vučko!
Ni blizu tema razgovora nije bila ovo sto pisu...!?
Rezolucija o Srebrenici nije uperena protiv srpskog naroda nego protiv zločinaca. Nije mi jasno zašto se to poistovjećuje sa narodom koji je inače miroljubiv i ne bi ni mrava zgazio. Evo naprimjer, ja nisam zločinac i nimalo mi ne smeta Rezolucija o Srebrenici.
Čkalja je počeo da pravi grimase i da se ujeda za usnice, kakav li će biti nakon 2. maja!!!???
Samo polako,prvo rezolucija pa ostalo.korak po korak.
Kakav je Amerika partner kada 11 godina ne moze da sprovede sporazum koji su oni inicirali? Zasto je formiranje ZSO toliki problem?
Svima je jasno da je ova Rezolucija cista ucena Srbije.
ne mego moralna obaveza normalnog svijeta. da genocidnoj marvi opali disciplinsku samarcinu
Interesantno, kako sada Amerika ucenjuje Srbiju a ovamo kao partneri. Nije nego.
jesu li bili i partneri kada je vucko sjedio na skemliji sa trumpom ili ste stvarno bolesni da ne vidite show program koji svakodnevno izvodi picousti 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Bosnjacki politicari ako imaju imalo suosjecanja prema zrtvama genocida trebalibi prekinuti sve odnose sa sadasnjom vlasti Srbije koja uporno radi i podstice druge da negiraju genocid.
treba el kakira javno objesiti na sred Sarajeva zbog prodatih kostiju moga pobijenog naroda
naravno da je bio genocid,srbi su genocidan narod
Nije protiv Srba ali jeste protiv servofašista, e sad ako pričate ko fašisti branite fašiste onda ste sigurno fašisti. Teško je među Srbima biti normalan, teško
To ona Srbija sto je skrivala i skriva ratne zločince....