Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ovdje kazem kad ne mogu direktno. Izgleda da i srpsko drustvo pocinje, u maniru americkog, da dozivljava kako se preko ledja obicnog covjeka prosipa teret krvavih drzavnih politika. Nemoguce je da drzava lazi, smrti, obmane formira nesto drugo osim drustva razvrata, suza, krvi i smrti. Saucesce zrtvama i da im se Bog smiluje i olaksa im gubitke.
nemoj biti licemjeran. ni jedna drzava zapadnog balkana nije daleko od ovoga. amerika nam dolazi to je svima jasno. pitanje za mainstream medije, kada misle stati sa promovisanjem lgtbt zajednica klimatskih i ostalih aktivista koji iskrivljuju ovo drustvo. u zadnjih 5 godina jedina stvar koju sam primjetio je da mediji sve uoravljaju i prave okidace. od socijalnog do svakog drugog aspekta
Skola djecu obrazuje za daljnji razvoj, odgaja ih jako malo, rijetki su i profesori koji se posvete skolskom odgoju djece, vecinom kroz frustracije zavrsavaju casove i radne dane i jako je malo broj onih koji se posvete ucenicima, ali u ovim godinama djecu odgajaju roditelji, ukoliko su djeca prepustena sama sebi, jer roditeli toboze nemaju vremena, vrlo je moguce da ce nam vecina djece biti poput ovog monstruma. Razgovor, edukacija, socijalizacija djece, a ne YT, baka prase i juzni vetar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bože sačuvaj, roditelji moraju da prepoznaju probleme kod svoje djece i pomognu im da ne bi do ovoga dolazilo. Sve su ovo posljedice interneta i raznih gluposti koje djeca gledaju i kojima se dive.
Ti isti roditelji su držali arsenal oružja u kući.
I nastavno osoblje je krivo jer prije svega ne postuje sebe dopustsjuci ucenicima da im seru po glavi.A kad jednom izguvis autoritet, mozes ocekivati da te gadjaju kredom. I da ti krv popiju.
A od cega im suttra prijeti opasnost? A prekosutra ce u skolu jer im tada nece prijetiti opasnost???
Nije to ništa tek će biti haosa. Kod nas u Srbiji svako veče od 20h ima sa se glada Južni Vetar i šta drugo deci padne na pamet nego da ubijaju odavno je sve otišlo u k****
Sto ste ukinuli komentare na sve tekstove o ovom dogadjaju,kao po naredjenju.To da se ne zamjerite komsijama? Svejedno vas oni ne vole i ovako i onako.Dzumhur trazi da se daje krv za njih.Pa eno mu Grobari,neka oni daju zajedno sa njim.Kako je on lutka dobrotvor za srbijance,za rs.
Mali im je samo Vratio za Maltretiranje !
Vratio ubistvom? Vratio kome? Random ubijajuci? Mucni malo glavom prije nego bubnes nesto ovako @0652. Cuj "Mali im je samo Vratio za Maltretiranje". Idi lijeci se covjece!
Genetika Je Cudo
PLACAJTE UCITELJE BISE NEGO POLITICARE MENADZERE I KRIMINALCE. Pa mozda bude nade u bolje sutra
Eto vam vase bune korneli onaj drugi kretenko njihov na youtubu, drustveni mediji, zapadnjscke vrijednosti itd itd itd. Djeca vam sjede doma depresivna na telefonima bez perspektive bez ciljeva bez rada na drustvenim dobrima. Sretno
Skandiraju ludjaci dan prije ove tragedije Musa Turcine,tolika mrznja prema Bosnjaku,covjeku koji im nista nije uradio.A onda sljedeci dan dodje ova tragedija.Koga ce sad da krive?? I sada ce onaj dramaturg Vucic da ode i drzi govore o drustvu,o njihovoj borbi za bolje drustvo,kako je Srbija jaka,sigurna,stabilna zemlja.
Odgajajte svoju djecu! Nemojte dozvoliti da postanu oni koji ugnjetavaju ostalu djecu, naučite dijete da vam se obrati kada ima problem. Zaboga vratite autoritet nastavnicima, učiteljima. Nemojte biti oni roditelji koji će djeci na svaki pokaz prstom stvoriti što žele. Nije normalno da djeca u malim razredima osnovne škole znaju za original stvari i mobitele od 1000 KM. Nemojte tražiti nemoguće od djece i ne podržavajte njihove pogrešne poteze, naučite ih posljedici!
Što ste zabranili komentare , nek ljudi kazu sta zele, a jedno je istina , da sa ovim društvom , mislim na Srbiju , nesto nije u redu , svake sedmice po jedan krvavi pir, muž ubije ženu, unuk baku, momak djevojku i sad ovo , al bukvalno svake sedmice, a na sreću to nije slučaj sa zemljama u okruženju, dakle do njih je , drustvo iznutra je bukvalno tempirana bomba, ne daj Boze opet rata!
Treba brašna kupiti…
Da ne budem krivo shvacen prvo zelim iskreno saucesce porodicama koji su danas izgubili svoje najmilije i brz oporavak onima koji su povrijedjeni. Ovo je nazalost uticaj raznoraznih filmova, tv serija svega onoga sto je djeci danas dostupno preko mobilnih uredjaja i drustvenih mreza a mnogi roditelji nemaju pojma o tome
Sta li je mirnu osobu dovelo do ovoga da zaslijepi um. Pocinioca naravno kazniti kao primjer drugima da 2 puta razmisle(u suprotnom docice efekat masnovne drustvene svijesti da se zlocin isplati) ali naravno pronaci uzrok ovakvom desavanju i eliminisati te uzroke iz drustva iz korijena.
Dijete je bilo zlostavljano od strane ucenika i nastavnika i konstantno se vrsio pritisak na njega jer je bio povucen,zato je i bio jedan od najboljih ucenika.I vjerovatno mu je pukao film,a bio je po prirodi labilan i desilo se to sto se desilo.Ne moras biti Tesla da skontas da je to u pitanju.
Nesposobne, ali podobne, ljude postavljamo u svim zemljama ex-Yu od raspada do danas na funkcije. Tako se dijete požali na mobing, a podobni ne zna ni šta je to - i napravi još veći problem. Vidiš da je Ministar obrazovanja u Srbiji iz Slobine stranke, šta očekivati - da on uredi školstvo. Teško!
Žao mi je, a je li Srbima žao na desetine ubijenih učenika albanske nacionalnosti koji su izvučeni iz svojih razreda u Kosovu i streljani, a zatim hladnjačama transportovani i zatrpani po Batajnici, gurnuti u razna jezera…. I veličaju se njihove ubice i nadređeni iz tog vremena. A, sada se suze rone!