Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao onaj skeč iz Monti Pajtona.
Nemojte molim vas, pa kad napravite mutant komarce biće kuku avaj
U igri sa prirodom uvijek nastrada onaj koji se pokusava igrati.
Hoda čovjek ulicom i maše rukama. Il’ je lud… il’ je iz Osijeka. Stara je to izreka. Osijek i Osječani su uvijek bili sinonim za komarce. Od proljeća pa do kasne jeseni.
Biološka kontrola je efektivnija širenjem populacije pauka skakača u dotičnim regijama komaraca. Pomlate sve larve, ali to je zahtjevno i treba novca i specijalno obučenih arhanologa.
pisali ste prosle i pretprosle godine kako hrvati pustaju u prirodu 50 hiljada uvezenih komaraca iz italije. ne kontam ko koga yebe u mozak.
Baranjska brdašca su bajkovita.