Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi i traktori, neraskidiva veza
Još i avgust / kolovoz :)
Srpska cast- Ferguson traktor..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako neko misli da ce nova crnogorska vlast nastaviti put prema EU, grdno se vara... Sad ce nastati scenario kao i u BiH ako ne i gori... Cestitam vam crnogorci na izdaji sopstvene drzave. Sad cete da vidite sta znaci srpska zastava na vasem tlu...
1980 --- zavrsena era J B Tita,,,,... 2000 --- zavrsena era S Milosevica,,, --- 2020 --- zavrsena Milova era
Sta bi Rusi uradili u ovom slucaju? Napakovali neke opasno ozbiljne momke u "umjetnicko udruzenje", i poslali ih gdje treba srediti situaciju. Zato to Bosnjaci iz BiH ne urade? Akcija za pomoc Bosnjacima u Pljevlju. Okupi sve ove bildere, i posalji pravac Pljevlja. Daj im neke legitimacije, pa da vidimo da li ce bagra fashisticka smjeti da pisne!
To je srpska crkva sramite se a Bosne oružje nabavite i ne čekajte prošli crni scenario. Zapamtite niko vas neće braniti sila je zakon.
Bosnjo, koljacka krv je ponovo uzavrela u Dzikhana, a ti vidi sta ces.
Eeee crnogorci, junaci dje ste da ovim spodobama stanete na put, u svojoj drzavi vas ugnjtavati pocela spc i cetnicki podanici i to odmah prvi dan nakon izbora, jadna vam majka nebila
poceo je bal vampira u crnoj gori kao i u bih 1992,ceka se novi ratko mladic i karadzic pa da zapocnu krvavi pir nad Muslimanima.nazalost Muslimani u crnoj gori su naivni kao i u bosni,ma nece oni nas,ama hoce i jedva cekaju da sejtanska vojska zapocne istrebljenje,smetate sejtanskim sinovima i kcerima u crnoj gori kao i u bih sto smo smetali.
Traktor....naravno. Trebace im kao u BL
Ja se samo bojim da ne naprave kakav vojni puc...
E...će vas muslimani kad tad kao nekad ABd.
To nisu Bosnjaci i netreba ih prisvajati ili svojatati! To su njihovi Crnogorci i nek se jebu medjusobno!
To je gamad koja bi trebala organizovati budućnost CG, jadna vam majka!
Dritan treba sad da se zapita...
Spremajte se nemojte biti naivni kao mi 92' ! Ne čekaj da ti komšija dodje na vrata sa kokardom na glavi. Budi spreman dočekaj ga oružjem!
Fake news
Ja kao Srbin ne podrzavam ovo.Volimo svoje postujmo tudje
@Pustolov Lazes.
Ti opozizionari su cetalji.Ma vrati im 6 puta vise to je to.