Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, Bakir bi se vec usrao na onaj Blinkenov twit.
Konakovic je izdajnik, on ce pobjeci kao predsjednik Afganistana
Gazi cetnicke teroriste
Vučić pokušava da skrene pažnju sa protesta i izaziva sukobe na Kosovu.
Dogovoreni igrokaz da bi se digao Vucicev rejting u Srbiji.Dokaz da je igrokaz je prisustvo Albanaca na mitingu u Beogradu koje je Kurti u dogovoru s Vucicem organizovano poslao tamo.I jedan i drugi su jako stetni za svoje narode i sto to ti narodi prije spoznaju bice im bolje.
Samo oštro sa monstrumima, oni samo taj jezik znaju🚜
Kosovske vlasti su apsolutno u pravu . Ako je Kosovo onda je Kosovo a ako je Srbija onda je Srbija . Nema tu sta da se pregovara Kosovo ima svoje zakone i tu je kraj . Pregovori o zakonu to je nesto u nedogled i probleme . Decenijama pregovaraju Palestinci i gdje su , sta su .
Ima nesto perverzno u tome da je zamisljam kako mi ga pusi sa ovom iskrivljenom glavom i buljavim ocima❤️
Ti češ ga pušiti kutiju!
z4mazivanje 0čiju sir0tinji i j3dni i dru9i su u nekoj vrsti vazalnog odnosa prema usa
Čuj ti samo naziva tih opština: Zubin Potok, Leposavić, Zvečan... Meni to zvuči isto ko Katmandu, Budžumbura i Kampala! S tom razlikom da su za ove druge ljudi u svijetu nekad i čuli, a ove vukojebine na sjeveru Kosova niko ni čuo niti vidio.
A idu autobusi s Kosova na "kontra miting" dok naivcine navijaju
Žensko, a veća mu*a ima nego svi bošnjački političari od Alije do danas. Pa se mi kao čudimo što Albancima uspijeva.
Bravo Vojsa...ne daj tim pacovima da ti se kurce u avliji...samo pendreci
Svaka cast tako treba sa Teroristima nisu samo Muslimani Teroristi ovi Putinovi su najgori! Kosovo je Prijateljska Drzava Bosne i Hercegovine i nije kako oni kazu takozvana i za nasu Armiju BiH kazu Takozvana samo su srbi Bogom dati neko Pleme da bog sacuvaj, bas je tuzno biti Srbin a jos tuznije Bosanski Srbin!
U nas bi se bosnjaka odma izvinuli i rekli da je to greska to je problem kod nas sto niko od polticara nam nema muda
Vucicevi teroristi... pravoslavni