Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa teroristima se ne pregovara, prvo da izruce sve pocinioce teroristickog akta, a zatim nalogodavca Vucica Kosovu, pa tek onda razgovori sa Zrbijom, dotad, saMkcije su jedino resenje ;)
Albanci su rak za pravo... Teroriste. Živjela rep.. Kosova.
Samo sanjajte
hoce sankcije da uvede srbiji.. a kako ce onda jadna u beli svet, kad svuda ide sa srpskim pasosem?
Cuj kako? Pa sa kosovskim pasosem. Nekako je to svima jasno, samo srbima nije 🤣 ali polako doci ce do mozga. Iz guzice u glavu, drugacije ne moze 😂
Ima ona pasos REPUBLIK OF KOSOVO
Ova bi i da ucenjuje
svaka cast Osmani , ne ko ove pickice ko u nas
Samo jako protiv terorista
Razmahala se Osmani. Misli ako Zelenko moze trckarati okolo i narucivati od SAD i EU sto mu se prohtije moze i ona. Ne znam koliko je to dugorocno pametno, Zapad se dobro umara od toga.
prodala se zapadu. kurava
Svaka cast Osmani. Sad ih treba pritisnut najvise i vratit im sve istom mjerom!
Tako je, nema sad šale. Sada za razgovore treba ispuniti određene uvjete. Ovako ćemo i Dodiku jednom. Bez zavrtanja ruke nema nikakvog razgovora.
Bravo Osmani sa njima nema popustanja
Pametna žena. Kockao se Vučko ali izgubio.