Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda kaze da je turkovicka sjedila na toj strani aviona
Netko iz Vucicevog okruga traljavo izvrsio zadatak.
Vucicevi teroristi.
Neuspijela diverzija od strane srbijanske sluzbe.
Sabotaža. Jasno ko dan. BIA
I Vucic i Vucic..nemoj njega da zaboravis. Poznat je po sabotiranju aviona. Inace, crnogorski 'aviomehanicari' su svetski priznati eksperti u odrzavanju letilica tako da ostaje samo Vucic. I BIA!
Da je BIA bili bi mrtvi.
Oca' ti
Tako važan posao obnašaju da nemaju vremena kao ostali ljudi čekati na aerodromu i putovati sa ostalim putnicima.....PO NJIH DOLAZI NJIHOV PRIVATNI AVION KOJI SU KUPILI TUĐIM NOVCEM ....HAHAHAAAAA!!!
Milokrade Dodikče, vidiš li ti ovo?
Glupi avion.
I avion su kupili da se prebacuju....ahahaha...koja dvorska kamarila
OŠTECEN???
Bit ca na National Georgraphy
Ala vas je Mile unazadio i tockovi sa aviona vam otpadaju
Uh, vijest dana na PROMO članku. Podudla ga Franck Turcima i nazva kafu 'turskom' (zipa - ne bosanskom - kakvi kompleksi 😂)... Hrvatska kriomice obožava sve bosansko - humor, kafu, žene, pite... pardon, k!te... 👃🏻 😆
Objektivno, bosanskom kafom je zovu samo u BiH, i nigdje drugdje. Drugdje je nikada ni nisu zvali bosanskom. A bosanski humor je davno presušio, a iz nekog začudnog razloga se znatno popravio u Hrvatskoj.
Nemas blage sa zezanjem.Cak si teski smor.
Ucili funkcioneri sekretarice kako se leti
stajnog trapa * novinari