Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo ne razumijem zasto se ljudima dizu spomenici. Drugo ako je demokratija i sloboda misljenja svako ima pravo da se izrazi (ovi su se izrazili spomenikom a drugi grafitom). Trece neko ce reci sada pa jeste ali ne treba unistavati ali koliko god je spomenik umjetnost toliko je i grafit, tako da je ovo u sustini sukob umjetnika 🤷🏻‍♂️
u suštini ne znam ni što sam napisao komentar, nek svako radi šta hoće
Svaka cast na hrabrosti i odlucnosti. Napisali su istinu, nacrtali mu kukasti kriz, sto u osnovi Franjo Tudjman i jeste bio i njegov sin Miroslav koji se 1946 godine u Beogradu rodio dok mu je tata bio predsjednik FK JNA kasnije FK Partizana.
Šta je problem, sve učesnike, raubojanja Juge i uvlačenje u ratove treba proglasiti pokvarenim, zaluđenim nacionalistima pa nije loše ni diktator, ima ih još na vlasti u republikama što misle da yu bogom dani
Sve po zasluzi, dobri moj čika Franjček
I veceras jos da dodaju “okupator u pokusaju “ 😂😂😂
od generala JNA do Diktatora...ccc,,,slab smo mi narod
šta je puta Titin ili Alijin spomenik oskrvnut ili oštećen,budala ima svugdje i uvijek,a za ove se zna da su Antife i prijatelji novog gradonačelnika ZG i sad se malo okuražili i švrljaju,..
🤣🤣🤣🤣 Iso Miki
E to je demokratija.
Govnarske antife su autori ovog nedjela.
Greska je u napravljena u samom startu a sada je nakon toliko vremena ispravljen natpis 🤘👌
edobrosuinapisalinijenistadrugobijosemdiktatora.kojinije volijo.svoj.narod vecgaje vodijo upropazt istokostosu iostali to radi li zavrjeme razpada jugo slavie.
zid istine
A velike štete u pm.
Ma u guzicu spomenika svaki dan da ga poljube pogotovo ovi BiH katolici kakvu im je šaru dao...mi sa našom jedino do Binga
Srbi i islamizirani Srbi mogu samo pjenit na prvog predsjednika Hrvatske dr Franju Tudjmana. Tko je njima kriv sto su ih vodili politicki diletanti i sto ih je Franjo sve preveslao kao mladuncad. Da nije bilo Franje, pitanje je da li bi Hrvatska uopce bila samostalna, i jos vece pitanje u kojim granicama. Mozda nije sve bilo idealno, ali treba se imat u vidu vrijeme u kojem je Tujman stvarao drzavu iz nicega.
tuđiman je uradio pravu stvar za hr.. sto alija nije za bih.. nego je podjelio