Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sila moc sila moc a Lavrovko. Sto si letio letio si..
orao pao orao pao
nije vise rusija do tokija sad je rusija do Ukraine
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
lavrovu jedino preostaje da se preruši kao nekad bradati doktor dabić- smradovan karagadnić i da tako sve zavara i sretne se sa vučićem snajperistom.
Eto sile i mangupa a ne mogu ici gdje zele i kako zele. Nego Dodo i Vucko mjenjajte kurs pod hitno dok jos imate sansu i prukljucite se vecini
Ne ide nešto ta teleportacija, hahahaha, okrenuli ste cijeli svijet protiv sebe...
Nek ga upakirani u MiG-31 pa preko granice sa atmosferom, države imaju zračni prostor samo donekle u vis. Osim ako se ni on nije pokvario.
Kakva korist od dolaska?
A sta sada zemljo tuzna( i ruzna) ako vas ko pita, reci cete je.o Svabo je.o Lavrita...
Ma dok se Vučko nećka jel mu draži Švaba Ili Ruja, eto sad više nema šta da se nećka. A večeras će na dnevniku da bude predstava, na mene su vršili pritisak, ja sam to izdržao junački za Srbiju, pa popravi naočale...
Vucko je to stilski odradio
A ja opet mislim da je Vučić urgirao kod Dritana da donesu takvu odluku. Tako mu ispalo najbolje. A ima dobre odnose i sa Makedoncima.
Druze crna gora je uvela sankcije rusiji, tako da nema tu sta vucic da urgira.
Vučić Boga moli da tako bude.
Joj i ovi Srbi i Rusi cune prave samo laju majke mi , ne treba vise niko da vas zarezuje za suhu sljivu . Samo suplja, rumeni obrazi , kajmaka i sira .
Auuu štete a bosanski pravoslavac mu pripremio tek ukradenu ikonu.
Prc Milojka ..
E moj Lavro, na magarca te stavit i jaši do beogradskog pašaluka
Kad i kad je Komšić njemu dao pedalu, prije nego što je to bilo cool