Komentari (327)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda se ovaj put umjesto gospe, ukaze ifiksalni racun u Medjugorju.
A boli Hercegovce ku*ac za papu, oni imaju svoje, ulazu, okrecu paru, ne placaju porez... sta nama papa neki ima pricati, hoce da Vatikan preuzme kontrolu na svemu sto profit donosi, e nece moci...
auuu nizak udarac za škutore
Vrijeme za nekoliko velikih istina! A ona o krađama i neplačanju dažbina državi i negiranje BiH je tek najveća
Kakva gospa, sveštenici iz međugorja napravili biznis izjavivši da se gospa ukazala djeci a do te djece nikada niko nije došao kako bi se uvjerio u ono što su izjavili sveštenici, dosta više varanja naroda.
Ukaze im se dzin u liku gospe, pohrle sljedbenici da štuju kamen okrenuvsi ledja kompletnom ucenju Isusa alejhi sellam i Biblije. Bravo Franjo, ako nista izvuci ces ih iz vece Dzehennemske patnje u malo manju.
u vrijeme kralja tomislava hrvatska je zaprimala površinu od 100000 km2 obuhvatal je:slavoniju,istru do raše,gorski kotar i liku,dalmaciju,bosnu sve do drine,zapadnu hercegovinu,boku kotorsku sa zaleđem i većinu hrvatskih otoka.Okrunjen je 925 na duvanjskom polju a vladao od 910 do 928 bošnjaci kao muslimani službeno u bih spominju tek na popisu 2013 godine
Za Petra Krešimira IV. Hrvatska je najmoćnija u svojoj povijesti, a i teritorijalno najveća. Obuhvaća Slavoniju, Srijem, čitavu Bosnu, Zapadnu Hercegovinu, Dalmaciju, sve otoke osim Korčule, Mljeta i Lastova, Liku, Gorski kotar i istočnu Istru. Pretpostavlja se da je Hrvatska tada zapremala površinu od 105 do 110 tisuća km2.
Dogovorite se prvo kada je bila! najveća" i za vrijeme koga! Ovako izlazite sa gomilom nepodudarajućih podataka! Naravno, kao i Srbi.
@alejalipa92 sve ti brojevi kažu..samo su trebaš ovo 110 pomnožit sa tisući i onda ćeš vidit
Kakvog izbora je im'o? Šta kad sutra neko drugi dođe do slične ideje? Kad se slične pojave dese u Brazilu,na Filipinima,Južno-Afričkoj Republici,Meksiku?
Eto,nema vise naivnih gostiju. Papa Franjo je rekao istinu.
ha ha ha, pa vjernici svih vjera vjeruju u bajke za odrasle.... kad che njima neko rechi istinu?
odliv mozgova u medjugorju nista vise eto
...ovaj papa je dobar ćojek....ima puno pametnih....ali je opet samo ćojek ko i svaki papa! ....žvaće koku, a sumnjam da nije nekad i umoćio,....ali neka je, ipak je samo ćojek!
Sletio sam, na aerodrom, u Čitluku..Rekli su mi, tu ćeš vidjet,Gospu Mariju..Ime mi je Giovani, a zemlja Italija..Vodoinstalater sam solidnih primanja...
...jesi li sletio da nekome oćepiš halu ili konako?
Čuj poturice kako orgijaju, sirotinjo bijedna..nadam se da će se raspasti ovo smeće od države uskoro skupa s vama ISIL-ovcima. Kome se vi javljate sirotinjo?
Papa je taktičan ,želi samo da širokom puku izbije iz glave "ukazanja" jer takve fantazije samo ponižavaju i diskvalifikuju pravu vjeru a da pri tom ne povrijedi osjećanja iskrenih vjernika. laf je franjo.
...Vodoinstalater sam solidnih primanja...
Fluorescentna Gospa na aparatima
na baterijama