Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuo sam i lavove da su pripremili.
Sutra na Informeru bespilotna letjelica.
Stara mrcina a laže
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
stara srpska propaganda,u koju ni maloumnici nevjeruju..
Snajperi čekaju popa a on hrabro sa dekom i vjerom u Boga dolazi da se ustoliči, i to baš tu kao da nigdje drugo ne može xddd Cirkus.
A dovoljno je da vjeruje one 65% srpske bolumente u tome i jeste problem. To je jedno srednjovjekovno plem ostalo u aoristu i davi sve oko sebe pa i unutar svog korpusa onih 35% iole normalnih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve laži samo mogu izmisliti? Pa čemeru, da su se spremali za što tako, i helikopter se može oboriti? Ali interesantno, i vojska angažovana da ISPUNI želje ludaka? Bili spremni i na krvoproliće samo da bude po njihovom? Kad će joanikije prošetat Cetinjem volio bi vidjet bgm?
Kud te ne roknuse mamu ti hebem bradatu
Ma ove popovske bradonjice su meni hit. Izazovu rat, u pauzi iskandžijaju par dječaka, i prskaju vodicom kršćanske teroriste. Na kraju ih mrtve ljube po čelima, pa motaju u celofane.
Srpska posla i njihovi mitovi
Ja puste laži, kao i izmišljeni atentat na Vučić a.
Kakva je to vjera kad ga cuvaju vojnici!?
Samo da su se sjetili jedan traktor pripremiti brze bi pobjegao sa dekom na glavi i gas do daske.
Evo van-zemaljci su se spustili na zemlju.
Nudimo kredite osobama kojima je potreban financijski pomoćnik s niskom kamatom od 3%. Da biste dobili kredit kod ove kompanije, možete reći tačan iznos kredita koji vam je potreban i vrijeme u kojem možete vratiti kredit. pa ako ste zainteresirani ljubazno nas kontaktirajte sa dolje navedenim detaljima. E-pošta: [email protected] ili WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Hebem te pope,takvog lažova nema.Hebem te s prijeda radi reda,a od pozadi reda radi.Mrš đulelo genocidna.
Kao sto su i Vucica htjeli ubiti u Potocarima.
Ovo neki ljudi jako ko beton, toliko jako da nema ni snajpera ni tih ljudi, ja sam čuo da su imali i atomsku bombu samo ne znaju gdje i ko je napravio. Sreća popo preživi.
ovo je šojić iz bele lađe najbolje objasnio...identicno kad ga je treblo izabrati u sabor
Jest...jest. I Vučića su tako htjeli ukokati u Srebrenici. Kako vas nije stid samih sebe?
Joj sto lazete.Dobro je Dobrica Ćosić rekao LAZ je identitet srbskog naroda.