Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stala braća da odbrane naše domove !! 😂😂
@SozeKeyser KLIX JE VELIKOSRPSKI PORTAL I PRIKAZANO JE PAR LJUDI, U PODGORICI IMA BAR 100k CRNOGORACA. NAJBOLJE DA PRATITE NA ANTENA M ILI CAFE DEL MONTENEGRO. TO SU VAM PATRIOTSKI MEDIJI CRNE GORE.
Koja budala moras bitte.. jedino ako ti plate platu pa dodzes,ali zbog necijeg interesa zasto...Pogledajte Bosnu i Hrvatsku ratni profiteri koji su svercali sa svima sad su bogatuni poznat i vidjen svijet.A buranija koja je bila po rovovima na sve tri strane sta su sirotinja zajedno sa svojom djecom.A djeca im rade kod tih gazda(svercera)..
Šovinistima svih nacionalnosti treba na svakom koraku hebati mater!
Neka polako ..neka bude ko god hoce na vlasti u cg uz obavezu da postuje drzavu i ne naziva je drugim imenom..a ti abe opancaru ne se bre sekiras
Bravo CRNOGORCI
Opet Litije.......sad drugi organizatori.....
Eki ne zna se...grohotom se nasmijah!
Ne budi Ruska gubernija Crna Goro
Hebe mi se za njih .... zaigrala mecka .... bilo jim lijepo BiH napadati 90 ih ...
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Pa imali su izbore. Šta sad ..
Ma spontano dosli iz iskrenog osecaja. Jos pride se i sucajno svakom nasla po zastava i crna gora majica. Tesko da ce napuniti trg pa i da postuju 2 metra udaljenost zbog korone
Opa , Crnogorci se dizu, nema sa njima zajebancije. Ocekujem i albansko-. bosnjacko-hrvatsku manjinu uz njih. A sigurno i dio Abazoviceve stranke.
@fanaticos1 Bošnjačka stranka prešla na stranu nove vlasti....
Srbi gdje god je srpski interes, tu su svi jedno, Dodik i Sarovic i Borenovic, svi na istu stranu. Dok kod Bosnjaka imamo izdjanike u SDP i NS koji sve rade da u Srebrenicu pobjedi negator genocida i da u Mostaru dobije udruzeni zlocinacki...
Stici ce vas nasa ruka i u Srbiji!