Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najsmješniji vic kojeg su srbi izmislili je njihova historija..
Hahahahahaha, nasao se mudri bosnjo da kroji tudju istoriju 😂😂😂
De Rambo, fak of bolan, sta ja imam objasnjavati pripadniku nacije koja je nastala 1993. godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovi ce na kraju plakat za vremenima kad im je milosevic bio kako im je s vucicem msm slicne su te skole zali Boze sto ubise zorna taj je jedini bio neki tracak nade
Srpska posla
haahahah sjeverna koreja
Srbija zna da neće nikad ući u EU dok ne prizna genocid koji je izvršila u Srebrenici nad Bošnjacima,dok ne prizna Republiku Kosovo ,dok ne udje u NATO i dok ne izvrši decentralizaciju vlasti na ćitavom teritoriju srbije.Srbija je nedemokratska zemlja dok je centralistička zemlja kao što su Rusija,Venecuela,Nikaragua,Bjelorusija,Kuba.
@lari5 lupetas gluposti po obicaju.
Kakva država žalosna vam vaša majka? Vi ste dno dna dotakli. A jeli umro taj predsjednik?
kad vidim sta se desava u srbiji bosna je zlatna evo ja cu sad napraviti 3 smrtovnice ova 3 debila u predsjednistvu i objaviti na svim mogucim mrezama da vidim hocu li dobiti mjesec dana zatvora, pa ovakvo stanje nije bilo u srbiji ni u doba milosevica
Uvijek su se izivljavali nad nejakim, poput zena, djece, pa evo i penzionera. Bijednici
Jel se to ovaj stariji narod napokon opametio i progledao ?
NIJE ON DALEKO OD SMRTOVNICE!
OVO JE LIJEPO REKAO MIROSLAV PRŽULJ(alijas Lepi Mića)DA KAD SE SJETI VENERINOG BRIJEGA UVIJEK BI SE RADO PENJAO NA NJEGA ILI KADA NUŠI SRPSKO GROBLJE RUŠI POMAŽE MU GAŠI JER SE NUŠI PLAŠI.
@dijamantbeha taj sto si ga naveo kao primer je komad budale koju majka jednom radja.Da si nasao nekoga boljeg i pametnijeg nego propalitet pevaca i rijaliti ucesnika.
A kriminalci na slobodi! Vucko pederciiiina umislio da je diktator Tito ili Erdogan! Shooopak ružni!
Ucinkovita reakcija diktatorskog rezima
vladari u skoro svim drzavama uzimaju za sebe ulogu boga a zaboravljaju da ih narod birao da bi narodu olaksao zivot,a posebno ovi nasi ovde na balkanu a dobro znaju sta se desi kad narodu postanu teret i kako zavrse ,a zavrse jako tuzno i ruzno tako da ih cak i praunuci proklinju zbog prezimena
mozda je to neki drugi vucic aleksandar sa slicnim usnicama
@mandolina .....isti labelo 😂
Pa servima je Vučić bio idol dok je snajperiso po Sarajevskoj djeci i zahtjevao 100 za jednoga.E sad je došlo vrijeme da ja volim Vučića.