Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam kako ovi ljudi zive? kako izostaju sa posla ? ili su to neradnici pa dobro doslo malo zabave
primaju pare od Srbije. Ceo Sever je na platnom spisku Republike Srbije.. plus bave se i poljoprivredom.. na Seeveru Kosova se živi poprilično dobro..
Pa znaš kako oni rade:kad nema pljačke,šljiva rakija,klempe na koso,bjelog luka i uz vatru
Pa gdje su ti hrabri genocidni komandosi🤣🤣🤣
Vulin i njegova Moc 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Assssange17 Mogu zamisliti kako ti je teško , mjesto se zove Osmanlije , još u federaciji Bosne i Hercegovine a ti bi da praviš granični prelaz baš u blizini. Hajde neću te više preskakati zabolit će te želudac a žao mi da propustiš doručak kao najvažniji obrok.
Srpski svet samo sto je zaziveo vec se ukakio. Zar to tako funkcionise ;)
molim klix ba da ispred reči Kosovo stavlja prefiks takozvano jer Bosna i Hercegovina nikad nije priznala ovu lažnu državu. Ako se već nazivate državom poštujte odluke vaše države. Kad je prizna onda pišite Kosovo a sumnjam da će se to u skorijoj budućnosti desiti.. jedino da se 23 % BiH koju kontrolišu Bošnjaci otcepi od ostalog dela Bosne i tu teritoriju nazovu Bosna i Međunarodna zajednica je kao takvu prizna..
Živjela Nezavisna republika Kosovo
Assssange17 Da te pitam , jel tako da blizu Kupresa ima mjesto koje se i dan danas zove Osmanlije???
Mr's kuci,mr's na poso..
у Бакировом Сарајеву све редовно броје се старе кости и машта о некој држави све у свему јако неписмен глуп и нарочито покварен народ
mɖ ɴєкɖ Δϸжɖ□ɖ ѣє ʍєƛɣɴɖϸоΔɴо пϸнӡɴɖmɖ н нʍє ѣоѣ ѣє ɴєӡɖ□нсɴɖ ϸєпɣбʌнкɖ босɴɖ н χєϸчєго□нɴɖ ѣєΔнɴн коѣн ʍɖшmɖѣɣ о ɴєкоѣ Δϸжɖ□н сɣ ΔоΔнк н єкнпɖ нӡ босɖɴског єɴmнmєmɖ ϸс
Uhhh. Ako je suditi po slici, bolje Gana ili Burkina Faso.
KAKVOG PROTESTA, RADI SE O POKUSAJU KRADJE KOSOVSKE TERITORIJE. POSTAVLJA SE PITANJE STA BI VUCIC I SRBIJANCI DA IM SE SUTRA ALBANCI ODLUCE VRATITI I ZATRAZE U SRBIJI KONSTITUTIVNOST, SA VETOM NA SVE I JEDNU ODLUKE SRBIJE? U BITI NA BALKANU SE RADI O BORBI ZA VELIKU SRBIJU, VELIKU ALBANIJU I VELIKU HRVATSKU. VIDITE KAKO SU SE LIJEPO DOGOVORILI DA SJEBU I KOMADAJU CRNU GORU!
ako Vucic prizna Kosovo.....u tom slucaju se otvara pandorina kutija....Španija, Irska...itd..svi ce htjeti svoj dio......to Evropa nikada nece dozvoliti....a to daje Vucicu vjetar u ledja da ne da nezavisnost
Da ih hoce izbusiti kao 1999 u Prizrenu