Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nahbijem te na khurac
Lijep odgovor , nema šta. Zna se kako su završile države kad se Hrvatiima oduzimaju prava. Samo vi tjerajte inat dobaciti ćete do Jugoslavije tj bivše Jugoslavije.
Vratite Srbima njihovo pravo i mjesto u ustavu i same Srbe u Srpsku Krajinu, pa cemo pricat.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ko ih je (uzp-ovce) poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
sipu racku tarzane! bolje ti je cisti malo po svom dvoristu i svadjaj se sa smrkavcem, a prodji se nas.. mi smo navikli na ove nase smrdljivce zadnjih 20 godina, ne brigaj :)
pa najjednostavnije je ukinuti, konstituivnost naroda i svi su odmah su svi ravnopravni
Ne treba nam izborna reforma u BiH niti kandidatski status EU. Već smo u BiH više za EU uraditi nego Rumunija ili Bugarska a kažu nam da je ratna Ukrajina bolji i bliži kandidat za EU.
Srbija je 10 godina kandidat, Turska 60. Hebes kansidatski status.
"koji bi omogućio da svi narodi u BiH i drugi građani budu ravnopravni" Koji su to "drugi gradjani"? Postoje li gradjani koji nisu dio nekog naroda?
Hahahahahahahaha dobar dobar 👌
Ne treba s vama ni u kakvu uniju.
Moze Plenkovicu, onako kakav je izborni zakon u EU drzava... Evo odma sutra pristjaemo. Hvala dovidenja prijatno
Hvala ne treba jos
Pa de vi promijenite svoj izborni zakon, evo nama vaš zakon ne godi
naravno, da prepise hrvatski izborni zakon
Odhebite od BiH u troskocima, svi ste vi lazni dusebriznici 🤮
moze izborni jedan covjek jedan glas?
Najbolja solucija da se vrati Ustavni zakon prije 92godine ,i zavrsimo pricu o izbornom zakonu.
Fino zbori Plenkovic, a Ja opet za Komsica glasam. Ne zato sto je Hrvat, nego sto je covjek koji voli svoju zemlju. Kako god da se zove i kojem narodu god da pripada, Komsic je jedini politicar u BiH koji se za tu zemlju bori, a ne da ju pljacka!!!