Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
propadate polahko ali sigurno
Jos jedan dokaz da za pucke stranke HDZ, kao i SNSD I SDA glasa samo seljadija iz pripizdina. U Zagrebu, Rijeci, Splitu, Sarajevu, Banja Luci, Tuzli , odn. najvecim gradovima su porazene.
Hahaha pa Zagreb,Split,i Rijeka su 75% Hrvatske to ste izgubili
TurboFolkPandemija,..pa jest u pravu si,isto kao što za Hrvate za njihovo dobro izaberet člana predsjedništva Komšića,..daj ne lupaj gluposti,..tko vas ne zna,...sve u celofanu i kao gradžanski,...ima nas još budnih i spremnih,..svijet i EU prokljuvili,..čekajte malo i vidjet ćete posljedice,..
Ovaj kao Bakir i Mile poslije lokalnih izbora.
Ova i Bakir prica ista da je SDA pobijedila u mjestima gdje nema semafora. Gdje postoje semafori nisu uspjeli.
i ovaj kao Bakir,,izgubio glavne vece gradove,ali je ubjedzen da je pobjednicka stranka,,koji su ovo mentoli..
od 6 većih gradova ima dva,izgubio Split,dobio Osijek,cijela obala (Dubrovnik ,Šibenik,Zadar,HDZ),od 20 županija dobiješ 15,i vi pričate o nekom padu i selendrama,pa Sarajevo ima komplex od ovih malih nabrojanih gradova,zato okanite se vi svojih svepoznatih analiza,imate vi svoje probleme,jedno je glupavost i zatucanost i želja da susjedu crkne krava,od realnosti i stvarnosti,...prizemljite na vrijeme,bit će vam bezbolniji pad,..
Da kao sda u bih jos milion hrvata napusta domove ka eveopi
Ovi ko i SDA. Izgubili najvece gradove i kazu da su pobjednici. To je neki novi trend?
Sta bi u Zagrebu Plenko mlenko... 😁😁😁😁
Pobjedili su samo tamo gdje masovno podržavaju ratne zločine odnosno UZP, jadno i čemerno da toliko sljedbenika Ante, Andrije, Maksa i ostalih zlikovaca čiji su UZP nasljednici jos uvijek ima, Hercegovina leglo.
Dakle do naroda je, nije do politike. Balkanski narodi nikada neće na zelenu granu - zapamtite to!
Ljudi na Balkanu se boje prosperiteta i kulture, zato samo i biraju krvozednu fasisticku stoku
ovaj puko ko Bake,samo nebuloze prica a zna da je zijan
HDZ u BiH drži Mostar i haman sve opštine u BiH gdje su Hrvati
Zagrebe, metropole, s grada si istjerao HDZ, Bože pa vi ste islamisti daleko od Evropski vrijednosti! ;)
Budale boze😂